Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam się ciesze że Hamilton już przed 1 zakrętem rozwalił Vetelowi opone nie lubie go. :gwizdanie:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

GP Wlk. Brytanii 2010 do zassania:

05279925328172418473.png

downloadq.png

http://www.fileserve.com/file/TXBRgWA

http://www.fileserve.com/file/HC3g8Et

"Przypominam, że upload jest przeznaczony dla osób, które nagrały sobie prywatnie wyścig na nagrywarkach z dyskiem twardym a nie mogą tych nagrań przenieść na komputer. W innym razie pobieranie materiału jest nielegalne." :gwizdanie:

Opublikowano

-Red Bull doda Ci skrzydeł?

-Tak, pod warunkiem, że nie jesteś Markiem Webberem!

Ha, ha! Dobre, przyznaję! Jakoś umknęło tu o konflikcie w Red Bullu. Dla mniej zorientowanych (jeśli tacy tu są :wink4:):

http://www.f1.pl/Artykul.82+M561770f3e07.0.html

http://www.f1.pl/Artykul.82+M51e25cef00d.0.html

http://www.f1.pl/Artykul.82+M5453ab93f4a.0.html

Hamilton ma nie tylko jaja, ale i tupet! Co on może wiedzieć o tym, jak to jest być kierowcą nr 2? :mysli:

Sytuacja jest nadzwyczaj ciekawa, bo wg mnie Webber to znacznie dojrzalszy i lepszy kierowca od Vettela.

Zapowiada się ciekawie :naughty:

Opublikowano

No chodzi o to że mu ściagneli nowe przednie skrzydło i dali Vetelowi bo sobie je uszkodzil i Webber musial na starym jechac troche to nienormalne dla mnie.. :gwizdanie:

Opublikowano
:kox: :kox:
Opublikowano

I co byl ktos??Mi sie nie udalo ;(

Opublikowano
[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 22:14_________________________________________________miało być kilka osób, liczę że się pochwalą fotkami
Opublikowano

9 czas jak na razie Roberta, nieźle Petrov.

Massa się ładnie ślizga.

No i Force India ładnie znowu.

Opublikowano

No, Webber to prawdziwy twardziel :naughty::decayed:

Opublikowano

no i nie jest źle :good:

Opublikowano

zawsze to Q3.... :confused4:

Opublikowano

dziś nie było takiego strachu, że nie wejdzie do Q3, wyżej niż 7 z tym samochodem nie będzie, no chyba, że komuś z czołówki coś się przydarzy

Opublikowano

:good: Kubiś nie miał szans na wyższą pozycję dzisiaj. Nawet jakby pojechał najlepiej jak się da w Q3 to czasu 6tego muzinka by nie osiągnął :no: Więc jest dobrze :wink4:

Ale 0,002 sek. różnicy między Vettelem a Alonso :blink::evil:

Opublikowano

....no, niemcy to nawet na 12cm przeliczyli :decayed:

Opublikowano

....no, niemcy to nawet na 12cm przeliczyli :decayed:

12 cm czego? :decayed: I że niby jak oni to przeliczyli? :naughty: rozumiem, że to spora prędkość ale w te 12 cm coś ciężko mi uwierzyć :gwizdanie:

Opublikowano

12 cm czego? :decayed: I że niby jak oni to przeliczyli? :naughty: rozumiem, że to spora prędkość ale w te 12 cm coś ciężko mi uwierzyć :gwizdanie:

Prędkość = Droga / Czas :naughty::decayed:

Opublikowano

Prędkość = Droga / Czas :naughty::decayed:

Wiem :decayed: Zdawałem maturę z Fizyki :decayed: I jestem po Politechnice :P Ale za pomocą tego wzorka ni uja tego nie policzą :decayed: Po pierwsze obaj mieli różne prędkości na mecie, pokonali zbliżony dystans, ale nie taki sam, mamy tylko czas konkretnie wyliczony :decayed:

Różnica jaką bysmy mogli zobaczyć z kamery która by wisiała nad linią mety, na bank byłaby mniejsza niż 12 cm. Wg mnie to jakieś 0,12 cm No może ciut więcej :decayed:

Opublikowano

jakby przyjąć że jechali mniej wiecej 250 km/h to w czasie 0,002 s przejadą ok 13 cm :wink4:

Opublikowano

jakby przyjąć że jechali mniej wiecej 250 km/h to w czasie 0,002 s przejadą ok 13 cm :wink4:

To wszystko to jest jakby jakby jakby... :decayed: A tak na serio ta różnica na mecie tak jak mówiłem będzie znacznie mniejsza :)

Średnia najlepsza prędkość Schumachera na tym torze w 2004 roku (przynajmniej taką znalazłem w necie) to lekko ponad 215 km/h...