Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masie chyba brak trochę refleksu i opanowania.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przypadek:wink:

Opublikowano

Massa mysle ze powinien się zastanowić nad dalszymi startami:kwasny:

dlaczego?- przecież to nie była jego wina

Bo jest pechowy i tyle.

Tyle sytuacji juz w karierze pechowych a on jeszcze nie zrozumiał ze nigdy nic konkretnego nie osiągnie bo jest pechowy...

10-sekundowy mistrz swiata...

Opublikowano

Nie idzie mu a mówienie że to nie była jego wina nic nie zmienia. Frustruje się strasznie jak mu kazali oddać pozycję na rzecz Bottasa. A jak widać Bottas ma szansę być bardzo wysoko w tym sezonie. Ja czekam na ta pierwsza kobieta w f1 właśnie zamiast Massy:naughty:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Wiliams dysponuje w tym sezonie dość dobrym bolidem. Szkoda że tyle punktów że te "pechy" Masy im uciekło.

Opublikowano

nie każdy może być Mistrzem Świata- większość z całej stawki- nim nie będzie:wink4:

kierowca jest tylko częścią teamu, a zadaniem jego jest zdobywanie doświadczenia i pozycji dla zespołu a nie punktów dla siebie- zapewne wszystkie "przygody" Massy i innych kierowców będą dokładnie analizowane i jeśli jest wina bolidu- będzie to poprawiane, jeśli kierowcy- koniec kontraktu i szukanie pracy...cztery lata z rzędu Vettel wygrywał- teraz mu nie idzie, bo i bolid jest taki sobie, doświadczenia zaspołu i umiejętności Vettela- pomogły Ricardo- całkiem prawdopodobne, że przyszedł czas na nowego Mistrza- nic nie trwa wiecznie, jeśli w tym sezonie wygra Rossberg, będzie to kumulacją wielu czynników, a nie tylko i wyłącznie talentem kierowcy, bo talent mają wszyscy, dlatego są kierowcami F1

Opublikowano

A ja zawsze uważałem że Vettel nie potrafi walczyć. Co innego potrafić kręcić super kółka dobrym bolidem kiedy jedzie się na czele stawki, a co innego kiedy nie ma się już przewagi i trzeba wykazać się umiejętnościami w bezpośredniej walce z przeciwnikami. Ricardo jeździł słabszym bolidem, obył się trochę w bezpośredniej walce i teraz to widać.

Opublikowano

Vettel według mnie potrafi dobrze realizowac strategię zespołu. Niestety teraz ta strategia mogą się podetrzec przy takiej różnicy osiagow bolidów mercedesa i innych z silnikami mercedesa. Podobalo mi się jak RIC walczył z Alonso. Bez kompleksów przed mistrzem robil wszystko ma co pozwolił mu bolid. Tymczasem na silverztone Vettel tylko płakał ze Alonso przekracza linie co sam też robil. Taki to mistrz

Opublikowano

Alonso nie byl lepszy

---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ----------

nie każdy może być Mistrzem Świata- większość z całej stawki- nim nie będzie:wink4:

kierowca jest tylko częścią teamu, a zadaniem jego jest zdobywanie doświadczenia i pozycji dla zespołu a nie punktów dla siebie- zapewne wszystkie "przygody" Massy i innych kierowców będą dokładnie analizowane i jeśli jest wina bolidu- będzie to poprawiane, jeśli kierowcy- koniec kontraktu i szukanie pracy...cztery lata z rzędu Vettel wygrywał- teraz mu nie idzie, bo i bolid jest taki sobie, doświadczenia zaspołu i umiejętności Vettela- pomogły Ricardo- całkiem prawdopodobne, że przyszedł czas na nowego Mistrza- nic nie trwa wiecznie, jeśli w tym sezonie wygra Rossberg, będzie to kumulacją wielu czynników, a nie tylko i wyłącznie talentem kierowcy, bo talent mają wszyscy, dlatego są kierowcami F1

Eeee... Tam....-

Mamy 4 mistrzów w stawce- aż tak złe nie ma z tymi szansami na mistrza...

---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ----------

Nie idzie mu a mówienie że to nie była jego wina nic nie zmienia. Frustruje się strasznie jak mu kazali oddać pozycję na rzecz Bottasa. A jak widać Bottas ma szansę być bardzo wysoko w tym sezonie. Ja czekam na ta pierwsza kobieta w f1 właśnie zamiast Massy:naughty:

Nigdy nie zaakceptuje kobiety w tym sporcie. Dla mnie to dowód ze w tym sporcie nie trzeba juz jaj...

Opublikowano

Jaja są z dźwiękiem silników i oszczędzaniem paliwa:facepalm:

Opublikowano
Jaja są z dźwiękiem silników i oszczędzaniem paliwa:facepalm:

to nie jest opcja oszczędzania, tylko wszyscy mają tyle samo i jest to uregulowane przepisem w tym sezonie, aby były równe szanse dla każdego, dlatego niektóre silniki zżerają mniej i jadą szybciej a inne nie :wink4:

Opublikowano

Ciekawe kwalifikacje:kox: Na miejscu Raikonena bym udusił strategow zespołu:kwasny: Jutro będzie znowu ciekawy wyscig:naughty:

Opublikowano

Oj będzie. Hamilton znów będzie gonił. Oby tylko bolid dobrze się spisywał.

Opublikowano

no ciekawa jak tam HAM pojedzie jutro??:naughty:

Opublikowano

no no, końcówka niezła

Opublikowano

Koniu Wygral !!!! :decayed:

Opublikowano

ależ za***isty wyścig!!!!

HAM pokazał temu spedalonemu ROS jak się jeździ:grin:

Opublikowano

Nieważne kto wygrał , ważne ze vetelowi w końcu ktoś pokazuje jak sie jeździ :decayed:

Opublikowano

Wyscig za***isty:kox: Alonso dał rade nie dając się mercedesom. Ricciardo szacun:kox:

Opublikowano

Właśnie obejrzałem. Specjalnie nie czytałem żadnego info o wyścigu. Wyścig boski. Potwierdza się to co mówiłem. Vettel nie potrafi walczyć, potrafił jechać tylko swoje kiedy miał niezłą przewagę bolidu, a Ricardo pokazuje teraz jak się powinno walczyć na torze. Hamiltona nie lubię ale Rosberg zachowuje się jak typowy Niemiec. Kiedy może to powołuje się na prawo i zasady, ale jak tylko mu to pasuje to wbija nóż w plecy.