adams78 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 No to jutro zobaczymy co jest wart Miszcz Globa F1. Start z końca stawki zweryfikuje Jego umiejętności na torze gdzie nie ma dużo miejsca na wyprzedzanie:naughty: Vettel zdyskwalifikowany - Serwis F1 Chociaż w Singapurze podobno też nie ma gdzie wyprzedzać...
domjenick Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 No to jutro zobaczymy co jest wart Miszcz Globa F1. Start z końca stawki zweryfikuje Jego umiejętności na torze gdzie nie ma dużo miejsca na wyprzedzanie:naughty:Vettel zdyskwalifikowany - Serwis F1 Chociaż w Singapurze podobno też nie ma gdzie wyprzedzać... sam jestem ciekawy, jaka taktykę RB obierze:wink:
RS Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 No to swietna wiadomosc! Jutro zapowiada sie ciekawie... :banan: ---------- Post dopisany 04-11-2012 at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany 03-11-2012 at 23:57 ---------- Iceman i Hamilton z przodu, a palec z tylu- jak mi sie to podoba... ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ---------- no dobra.... - troche pecha ma palec w tym SC....
Tomeks Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 sie dzieje:kox: vetel musi dojechać na 5 pozycji,żeby utrzymać prowadzenie
RS Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Duzo mu nie zostalo, ale z przodu tez niezle jaja...
Tomeks Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 za 2 miejsce jest 18p a nie 20,więc wystarczy mu 6 miejsce,pod warunkiem,że alonso bedzie 2
RS Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Skubany palec jest na 4 miejscu, chyba jednak umie tam conieco jezdzic - ale i tak go nie lubie bo niemiec
Wihajster Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Skubany palec jest na 4 miejscu, chyba jednak umie tam conieco jezdzic - ale i tak go nie lubie bo niemiec ma farta jak skur...2 razy SC
RS Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 ...no to mu pomoglo na bank... ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ---------- KIMI!!!!!!!!!!! ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- WINNER!!!!!!!!!! KIMI OSZALAŁ Z RADOŚCI!!!!!! :polew::polew:
domjenick Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 nie ma co gadać-Vettel jednak pokazał klasę, bo pierwsza trójka-to jednak trójka w generalce, a osobiście-podobał mi się manewr, gdzie najpierw zjechał z toru i oddał pozycje, po czym wyprzedził ponownie i manewr wyprzedzenia Buttona
truckmaniac Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Powiem krótko: KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
domjenick Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Powiem krótko:KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a się wściekłeś...:grin::grin:
PABLO Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 NIESAMOWITY WYŚCIG!!! :kox: Za taki klimat kocham F1 Bravo dla Kimiego, życzyłem mu tego zwycięstwa pomimo dużej sympatii dla Alonso bo wrócił po przerwie do F1 i potrafił wygrać w średnim zespole Vettel szacunek za to co zrobił w tym wyścigu, liczyłem że fartem może wywiezie 1 czy 2 punkty ale nie że stanie na podium Alonso dobry wyścig i wywozi cenne punkty, myślę że wszystko rozstrzygnie się już za 2 tygodnie w USA :kox: Ok, lecę oglądać finał ATP
adams78 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Szkoda przegranego finału, ale jest dobrze:wink: Wracając do F1 - Vettel pokazał klasę. Nie lubę gośca, ale pojechał jak Miszczu. Trochę rozczarował mnie Alonso, bo powinien dziś wykorzystać sytuację i wygrać. ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- Kimi jest bezbłędny - "Leave me alone. I know what to do." Trzeba mieć jaja żeby tak gadać z inżynierem.
domjenick Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Kimi jest bezbłędny - "Leave me alone. I know what to do."Trzeba mieć jaja żeby tak gadać z inżynierem. a jaki kierowca lubi, jak mu się nad uchem marudzi, jak ma jechać...
mech15 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Kimi Räikkönen Team Radio Abu Dhabi 2012 - Leave Me Alone - YouTube
truckmaniac Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Powiem krótko:KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a się wściekłeś...:grin::grin: To się zemści. Ferrari nie potrafiło wykorzystać takiego prezentu "od losu"
Rekomendowane odpowiedzi