Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jutro zobaczymy co jest wart Miszcz Globa F1. Start z końca stawki zweryfikuje Jego umiejętności na torze gdzie nie ma dużo miejsca na wyprzedzanie:naughty:

Vettel zdyskwalifikowany - Serwis F1

Chociaż w Singapurze podobno też nie ma gdzie wyprzedzać...:grin:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Alonso ładny dostał prezent :kox:

Opublikowano
No to jutro zobaczymy co jest wart Miszcz Globa F1. Start z końca stawki zweryfikuje Jego umiejętności na torze gdzie nie ma dużo miejsca na wyprzedzanie:naughty:

Vettel zdyskwalifikowany - Serwis F1

Chociaż w Singapurze podobno też nie ma gdzie wyprzedzać...:grin:

sam jestem ciekawy, jaka taktykę RB obierze:wink:

Opublikowano

No to swietna wiadomosc! :decayed:

Jutro zapowiada sie ciekawie... :banan::banan::banan:

---------- Post dopisany 04-11-2012 at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany 03-11-2012 at 23:57 ----------

Iceman i Hamilton z przodu, a palec z tylu- jak mi sie to podoba... :decayed:

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

no dobra.... - troche pecha ma palec w tym SC....

Opublikowano

sie dzieje:kox:

vetel musi dojechać na 5 pozycji,żeby utrzymać prowadzenie

Opublikowano

Duzo mu nie zostalo, ale z przodu tez niezle jaja... :decayed:

Opublikowano

za 2 miejsce jest 18p a nie 20,więc wystarczy mu 6 miejsce,pod warunkiem,że alonso bedzie 2

Opublikowano

Skubany palec jest na 4 miejscu, chyba jednak umie tam conieco jezdzic :kwasny:- ale i tak go nie lubie bo niemiec :whistling:

Opublikowano
Skubany palec jest na 4 miejscu, chyba jednak umie tam conieco jezdzic :kwasny:- ale i tak go nie lubie bo niemiec :whistling:
ma farta jak skur...2 razy SC
Opublikowano

...no to mu pomoglo na bank...

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

KIMI!!!!!!!!!!!:decayed:

---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ----------

Kimi-Raeikkoenen.jpg

​WINNER!!!!!!!!!! KIMI OSZALAŁ Z RADOŚCI!!!!!! :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

nie ma co gadać-Vettel jednak pokazał klasę, bo pierwsza trójka-to jednak trójka w generalce, a osobiście-podobał mi się manewr, gdzie najpierw zjechał z toru i oddał pozycje, po czym wyprzedził ponownie i manewr wyprzedzenia Buttona :thumbup:

Opublikowano

Powiem krótko:

KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
Powiem krótko:

KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a się wściekłeś...:grin::grin::grin::grin::grin::wink:

Opublikowano

NIESAMOWITY WYŚCIG!!! :kox::kox::kox:

Za taki klimat kocham F1 :banan:

Bravo dla Kimiego, życzyłem mu tego zwycięstwa pomimo dużej sympatii dla Alonso bo wrócił po przerwie do F1 i potrafił wygrać w średnim zespole :D

Vettel szacunek za to co zrobił w tym wyścigu, liczyłem że fartem może wywiezie 1 czy 2 punkty ale nie że stanie na podium :shock3:

Alonso dobry wyścig i wywozi cenne punkty, myślę że wszystko rozstrzygnie się już za 2 tygodnie w USA :kox::kox::kox:

Ok, lecę oglądać finał ATP :)

Opublikowano

Szkoda przegranego finału, ale jest dobrze:wink:

Wracając do F1 - Vettel pokazał klasę. Nie lubę gośca, ale pojechał jak Miszczu.

Trochę rozczarował mnie Alonso, bo powinien dziś wykorzystać sytuację i wygrać.

---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ----------

Kimi jest bezbłędny - "Leave me alone. I know what to do."

Trzeba mieć jaja żeby tak gadać z inżynierem.

:grin:

Opublikowano
Kimi jest bezbłędny - "Leave me alone. I know what to do."

Trzeba mieć jaja żeby tak gadać z inżynierem.

:grin:

a jaki kierowca lubi, jak mu się nad uchem marudzi, jak ma jechać...:decayed::wink4:

Opublikowano

Zayebiste! :D

Opublikowano
Powiem krótko:

a się wściekłeś...:grin::grin::grin::grin::grin::wink:

To się zemści. Ferrari nie potrafiło wykorzystać takiego prezentu "od losu" :facepalm: