Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RNS E MAPY 2016 co nowego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Mam nadzieje ze nie zrobiłem drugiego wątku na temat map i nowosci ;) teraz przejdźmy do mojego pytania orientuje się ktoś czy Audi wypuściło lub wypuści mapy na 2016 do RNS E?

Pozdrawiam Michał :)

Opublikowano

Jeszcze niema,ale mają być oznaczenie map na Europę 8P0 060 884 CG.

Opublikowano

Niby w cenniku już są grubo ponad tysiaka

Opublikowano

Mapy już są, zmian ponoć niewiele w stosunku do 2015.

Opublikowano

Potwierdzam ,już płyta z nowymi wrzucona do navi , na razie zmień nie zauważyłem ale pewnie więcej dróg w porównaniu do 2015

Opublikowano

Sa juz do sciagniecia? Wrzuci ktos link?

Z gory dzieki

Opublikowano

Mapy już są, zmian ponoć niewiele w stosunku do 2015.

Póki co nie zauważyłem jakiś drastycznych zmian poza brakiem radarów, które na chwilę obecną w wersji na 2016 rok są niedostępne.

Sa juz do sciagniecia? Wrzuci ktos link?

Z gory dzieki

Tak, jest już do pobrania:

DVD3 - North/Central/East Europe:

Deutschland, Albanien, Bosnien-Herzegowina, Bulgarien, Dänemark, Estland, Finnland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Mazedonien, Montenegro, Norwegen, Österreich, Polen, Rumänien, Schweden, Serbien, Slowakei, Slowenien, Tschechische Republik, Ungarn

Opublikowano

Witam chcę wgrać mapę do nawigacji jak to trzeba zrobić żeby wszystko działało jak należy? Pozdrawiam

Opublikowano

Wgrać mapę do nawigacji ?

Opublikowano

Wrzucasz do napędu nagraną płytę i tyle

Wysłane z mojego Galaxy S6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A jak ją nagrać i co trzeba kupić? I czy jest potrzebny model radia?? . I czy przy nieudanej próbie instalacji może uledz awarii radio?

Opublikowano

potrzebny odpowiedni program,nagrywarka.Mapę można pobrać z neta.Nic się nie instaluje,jeśli żle nagrasz nawigacja da informację że np.płyta zle włożona.

Opublikowano

Czy musi być do wypalania płyt nagrywarka z biosem? A na zwykłej nagrywarce nie da się tego zrobić ?

Opublikowano

Czy musi być do wypalania płyt nagrywarka z biosem? A na zwykłej nagrywarce nie da się tego zrobić ?

Sprecyzuj pytanie.. Nagrywasz zapewne na DL z minimalną predkoscia i wsio

Opublikowano

płyty nie nagrasz pierwszą lepszą nagrywarką.

Opublikowano

chodzi mi o to czy do nagrania map potrzebna jest nagrywarka z biosem przecież do nagrania płyt dwuwarstwowych można tez użyć normalnej nagrywarki DVD

Sprecyzuj pytanie.. Nagrywasz zapewne na DL z minimalną predkoscia i wsio

Opublikowano

płyty nie nagrasz pierwszą lepszą nagrywarką.

i tak i nie. Do nagrania płyty dwuwarstowej jak kolega wspomniał mozesz spokojnie uzyc zwyklej nagrywary DVD. Walisz na Verbatimy 2,4 i tyle. Nie wiem jak z RNS'e bo nie mam (choć czeka mnie kupno :decayed: ) ale w Volvo u mnie przeszło.

Opublikowano

Do RNS-E trzeba albo trafić na specyficzną nagrywarkę, albo też odpowiednio zmodyfikować Bios nagrywarki. Byle jaka nagrywarka nie nagra odpowiednio map.

Opublikowano

Gdzieś była lista nagrywarek, które sobie z tym radzą. :eusathink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...