deafca Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam Od 4 dni borykam się z problemem miękkiego hamulca .Na zaciskach sucho ,przewody suche ,układ odpowietrzony ,płyn jest w zbiorniczku .Jakieś pomysły może ktoś coś podobnego miał ?
Makale Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Płyn zmieniałeś ? Może pompa ABS zapowietrzona. Błędy na vag jakieś ?
deafca Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Płynu nie zmieniałem ,błędów niema W magiczny sposób hamulce zaczeły działać ,może dlatego ze troszkę poszalałem na parkingu ,ale nadal nie wiem co było przyczyna miekkiego hamulca :/ Edytowane 21 Stycznia 2016 przez deafca
cycek800 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Kolego zmień sobie płyn hamulcowy koszt nie wielki, pracy też nie ma za dużo a będziesz miał świadomość że jest nawy płyn
deafca Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Też tak chyba zrobię bo podejrzewam że od nowości nie był wymieniany
Dev Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Sprawdz przewody hamulcowe. Naciskaj mocno na zapalonym silniku, gdzies mogą puchnąć.
Peiper Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam tez mam ten problem z tym ze po pierwszej wymianie plynu hamulcowego w salonie VW w Świdnicy . Przed wymianą zylety a po jakis ten pedal miekki sie zrobil prawdopodobnie zle odpowietrzyli paproki . Wymiana 400 zl nigdy wiecej .!!!
deafca Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 Za sam płyn tyle?!Mają też oni ceny
Dev Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam tez mam ten problem z tym ze po pierwszej wymianie plynu hamulcowego w salonie VW w Świdnicy . Przed wymianą zylety a po jakis ten pedal miekki sie zrobil prawdopodobnie zle odpowietrzyli paproki . Wymiana 400 zl nigdy wiecej .!!! Jedz do nich i niech odpowietrzaja do skutku.
Rekomendowane odpowiedzi