Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Co wybrać - 1.8 Turbo czy 2.8 - 193KM Quattro ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem 1.8 T jest bardzo dobrym i chyba najlepszym rozwiązaniem.Nie gazuj auta a jeśli masz taki zamiar to zakup disla :) :)

co za bzdury piszesz. Ja dzięki LPG zaoszczedzam 4 tys rocznie.[br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 20:59_________________________________________________1.8 T OWNAGE :)

Opublikowano

co do 1.8T to z mokra nawierzchnia jest niestety prawda :( Zaluje ze nie mam Q bo na 2 i czasami na 3 potrafi pojechac jak chce :)

jak nie masz Quattro dobrym pomysłem jest Quaife

tylko ze koszt to ok 4000pln z montażem :confused4:[br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 21:03_________________________________________________

Co wybrac, audi a4 avant 1.8 turbo czy 2.8 quatro rowniez avant??? Bardzo prosze o podpowiedz

szukaj 1.8T z silnikiem AJL

Opublikowano

Z AJL trzeba uważać, serwis droższy, niż 150. Zmienne fazy rozrządu mają swoje wady.

Opublikowano

co do 1.8T to z mokra nawierzchnia jest niestety prawda :( Zaluje ze nie mam Q bo na 2 i czasami na 3 potrafi pojechac jak chce :)

tylko ze koszt to ok 4000pln z montażem :confused4:[br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 21:03

Generalnie to odpuszcze wynalazki bo i tak chce kupic S4 - ten ma juz Q w standardzie :D:naughty: :naughty:

Opublikowano

tylko ze koszt to ok 4000pln z montażem :confused4:[br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 21:03

Generalnie to odpuszcze wynalazki bo i tak chce kupic S4 - ten ma juz Q w standardzie :D:naughty: :naughty:

Quaife to nie wynalazek, to TorSen, mam to na tylnej ośce

a róznice sa widoczne w porównaniu z std. Quattro

Opublikowano

dzieki koledzy za porady, w odpowiedzi na pytania-nie interesuje mnie gazowanie silnika, skusze sie na 2.8 bo ta co znalazlem jest z lepszym wyposazeniem niz 1.8T i co najwazniejsze ma naped 4x4, jezdzilem wczoraj 1.8T i powiem ze ladnie ciagnie ale na mokrej nawierzchni na 2 tracilo przyczepnosc, wiec juz niebawem bede smigal 2.8 quatrro, przesle zdjecia mojego nabytku :>

:good: :good: :good: ACK POWER :good: :good: :good:

Opublikowano
Cytat: marekmartysz 18 Listopad 2008, 13:51

dzieki koledzy za porady, w odpowiedzi na pytania-nie interesuje mnie gazowanie silnika, skusze sie na 2.8 bo ta co znalazlem jest z lepszym wyposazeniem niz 1.8T i co najwazniejsze ma naped 4x4, jezdzilem wczoraj 1.8T i powiem ze ladnie ciagnie ale na mokrej nawierzchni na 2 tracilo przyczepnosc, wiec juz niebawem bede smigal 2.8 quatrro, przesle zdjecia mojego nabytku

ACK POWER

:good: :good: :good: miłej jazdy.