Dominik93 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam Panow, mam końcówki tak jakby podwójne wstawione i chciałbym zmienić końcówkę wydechu.Sprawa przedstawia się tak że końcówka idzie do samej puszki i pytanie jest czy nie będzie problemu ze scieciem końcówki i wspawania tej z aukcji w pierwszym poście czy muszę zmieniać całą puszkę na Ori i wtedy dokupić nakładkę żeby to miało ręce i nogi? Koncowka wydechu wygląda tak: Doradzi ktoś? Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Dominik93
tomekhxc Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 u ciebie bedzie cos ciężko kombinować z końcówkami bo masz zmieniony wydech
lopes1987 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja myśle że się da tylko więcej kombinowania będzie przy wymianie.
Dominik93 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 U mnie został cały układ wydechowy zmieniony ale końcówki w puszce kompletnie mi się nie podobają. Jeśli kupię same końcówki do wspawania gdzie one mają 20 cm długości to nie będa za krótko siedziały, czy będę musiał jakąś rurę wstawić i dopiero nakładkę? Jeszcze nie byłem z tym u mechanika i dopiero się orientuję co można zrobić w takim przypadku żeby to miało ręce i nogi.
Rekomendowane odpowiedzi