Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Granatowe wnętrze b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna jestem posiadaczem a4 b6. Autko na prawdę super lecz irytuje mnie to ze mam granatowe wnętrze w welurach. Nie widzi mi się wymieniać całego wnętrza na czarny i myślałem żeby wrzucić czarne fotele w skórach i czarna kierownice trojramienną. Jak myślicie będzie się to gryzło z granatowa deska i boczkami?

Opublikowano

Wszystko zależy czy Tobie się to będzie podobać. osobiście widziałbym bardziej jasne fotele do niebieskiego wnętrza :wink:

Opublikowano

szkoda kasy moim zdaniem, dalej bedzie źle wyglądać :/

Opublikowano

Ja wlozylem do siebie czarne fotele od s line czy tam sporta jak chcesz to fote ci podesle jak to wyglada.

Opublikowano

Ja wlozylem do siebie czarne fotele od s line czy tam sporta jak chcesz to fote ci podesle jak to wyglada.

Jakbyś mógł podesłać foto jak to wygląda to będę wdzięczny.
Opublikowano (edytowane)

U mnie jest tak:

https://picasaweb.google.com/116116846893972331220/17Stycznia201602?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJq9yY6w4N-NgAE&feat=directlink

Czerwone, B7 z wnetrzem granat indigo, fotele amaretto braun. Ja zgadzam się z kolegą wyżej, jasne lepiej bedzie pasowac :)

Edytowane przez adamresinski
Opublikowano

U mnie jest tak:

foiv8up2.jpg

Czerwone, B7 z wnetrzem granat indigo, fotele amaretto braun. Ja zgadzam się z kolegą wyżej, jasne lepiej bedzie pasowac :)

Zdjęcie się nie wyświetla...

zdjęcie się nie wyświetla...

Opublikowano

Teraz powinno trybić :)

Opublikowano

Ok widzę jak wygląda brązowy z niebieskim i niebieski z niebieskim. A czy jest ktoś kto ma niebiesko czarne? ;)

Opublikowano

Kolego moje fotele sa czarne a wnetrze niebieskie,zobacz fote jeszcze raz.

Znaczy sie to sa chyba z b7 fotele i nie sa gleboko czarne tylko takie popielato czarne,cos w tym stylu.

Opublikowano

Kurczę za chwilę odpale lapka bo na telefonie wyglądają jak niebieskie ;)

A czy mógłbyś zrobić wyraźniejsze zdjęcie bo wygląda jakby wszystko bylo niebieskie :wink:

Opublikowano

Super będę wdzięczny :)