Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Śląski WYPAD NARCIARSKI 22.01 (Piątek)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto chętny ?

Jak za starych czasów - wyjazd z rana, tam śmiganko, przerwa na browca, śmiganko, przerwa na jedzonko, śmiganko i.t.p.

Wyjazd w piątek z rana - godz. do ustalenia

Miesjce do ustalenia ale myślę Soszów lub Istebna (zależne od warunków)

jeszcze w piątek byli chętni ja + Pucek , Majki , Mario

może uda się zebrać z 2 auta ludzi - kto ma jaj i się pisze ? :decayed:

Opublikowano

Jadę, ale jak się połamię to Ania mnie zabije :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:thumbup1:

no to ja też potwierdzam że jadę

czekamy na pozostałych

Opublikowano

Ja jak pojade to niezależnie swoim autem na karnet poranny 8 do 12 max 13 ze względu na nocki tak jak gadaliśmy na spocie.

Naciapane z Z2

Opublikowano

Ja dopiero dam znać jak załatwię na 100% urlop. Tylko ze mna chce Ewcia też jechać jak coś

Opublikowano

Ja dopiero dam znać jak załatwię na 100% urlop. Tylko ze mna chce Ewcia też jechać jak coś

Ewa to nie problem, ważne żebyś urlop miał :)

Opublikowano

Ja polece chyba prosto z nocki także o 8 będę przebrany... zrobie pare zjadów na rozgrzewke wy dojedziecie machne pifko na wasz przyjazd potem pośmigam do tej 12 i do dom spać...

Opublikowano

Ja polece chyba prosto z nocki także o 8 będę przebrany... zrobie pare zjadów na rozgrzewke wy dojedziecie machne pifko na wasz przyjazd potem pośmigam do tej 12 i do dom spać...

W sumie u mnie sytuacja może wyglądać podobnie bo z Pawłowic nie będę się musiał wracać do domu, żeby za godzinę znowu jechać w tym samym kierunku, a jak wyjdę z roboty przed 7 to akurat dojadę i spróbuje raz zjechać po takiej przerwie żeby nie było potem śmiechu :grin:

Opublikowano

W sumie u mnie sytuacja może wyglądać podobnie bo z Pawłowic nie będę się musiał wracać do domu, żeby za godzinę znowu jechać w tym samym kierunku, a jak wyjdę z roboty przed 7 to akurat dojadę i spróbuje raz zjechać po takiej przerwie żeby nie było potem śmiechu :grin:

To jest akurat idealnie po nocce bo wyciąg czynny od 8... szkoda czasu na wracanie do domu... ja robie tak samo i dojade tam na spokojnie bez pośpiechu... bede przed ósmą wypije kawe zjem coś na śniegu i od 8 jazda i potem ok 12 czy tam 13 się będę zbierał... i sw kimono i moge iść znowu na nocke

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Jutro idę do szefowej i będę próbował załatwić

Opublikowano

Jutro idę do szefowej i będę próbował załatwić

Ja nawet nie ide po urlop bo w lutym biore wolne na wyjazd w góry na ferie więc i tak mam fuksa że mam nocki...

Opublikowano

Jadę! :kox:

Opublikowano

Melduję swoją obecność. :naughty:

Może pomyślcie o Czantorii. Trasa czerwona rusza jutro i jest sporo dłuższa niż Soszów czy Istebna.

Opublikowano
  • Autor

To co Majki my też wyjazd o 7.00 :decayed:

Chyba że jak Ty chcesz jechac później to może ja z Mario sie zabiorę a z tobą wrócę

Akjam, Afroo :thumbup1:

Melduję swoją obecność. :naughty:

Może pomyślcie o Czantorii. Trasa czerwona rusza jutro i jest sporo dłuższa niż Soszów czy Istebna.

mnie trochę ta trasa wnerwia - wąska strasznie jak tam ostatnio byłem i było dużo ludzi to zamiast pośmigać jechałem i patrzyłem żeby do kogoś nie wjechać

Opublikowano

Mnie znów wnerwiają krótkie trasy gdzie dłużej siedzę na wyciągu niż jadę w dół. ; )

Tak czy inaczej co ustalicie to będzie. Jeszcze nie śmigałem w tym sezonie więc na samą myśl przebieram nogami. :decayed:

Opublikowano

Jeszcze ok 20 przed pracą wpadne na kebaba... Ale wizyte pod forum już pomine na poczet spania... To będzie hardkorowy dzień bo ja ogólnie po nockach ledwo żyje

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano
  • Autor

Mnie znów wnerwiają krótkie trasy gdzie dłużej siedzę na wyciągu niż jadę w dół. ; )

Tak czy inaczej co ustalicie to będzie. Jeszcze nie śmigałem w tym sezonie więc na samą myśl przebieram nogami. :decayed:

Czyli w sumie wszystkie trasy w polsce się do tego zaliczają :decayed:

Opublikowano

Smutna prawda. ; ) Sęk by trasa była dłuższa od wyciągu. : )

Opublikowano

Jeszcze ok 20 przed pracą wpadne na kebaba... Ale wizyte pod forum już pomine na poczet spania... To będzie hardkorowy dzień bo ja ogólnie po nockach ledwo żyje

Naciapane z Z2

Nie panikuj, mam tak samo a na dodatek 3 sezony nie jeździłem, ja już dzisiaj zaliczam pierwszą nocke więc będzie ciężko.

Widzisz Miron jakie zainteresowanie, a założę się że jeszcze ktoś się skusi i będzie fajny wypad :)

Opublikowano

Ja bym się zastanowił nad tym soszowem bo tam dalej lipa i czynne dwie najgorsze trasy tylko... więc ja bym obstawiał Istebne lub Poniwiec...Poniwiec fajna górka i blisko wiślanki...

http://poniwiec.pl/kamery-online

Edytowane przez Mario22