Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym wymienić swoja stara zuzyta już sluchakw e bluetooth Jabry na cos nowszego/lepszego.

chcialbym wiec kupic nowa sluchawke, glownie do samochodu myslalem o sluchawkach:

BH-902 - fajny bajer z tym wyswietlaczem, chociaz glupio byloby chodzi np po centrum handlowym i rozmawiac a na wyswietlaczu byloby pokazane z kim gadam, do tego czytalem na stronach anglojezycznych (na polskich nie znalazlem zadnych opinii) ze jest dosc cicha, to jej glowna wada, troche mnie to smuci, niestety z wiekiem sluch mi sie nie polepsza:P, poza tym kompatybilna z niewielka iloscia telefonow

BH-803 o tej czytalem ze jakosc dzwieku jest niezadowalajaca

BH-801 - dziwnie droga, opcje podobne do tej co ponizej

BH-800 - starszy model, dobra jakosc dzwieku

przeczytalem sporo recensji na temat tych sluchawek, poza BH-902 zadna nie ma DSP czy cos w ten desen.

w jednej recenzji czytalem ze BH-800 jest swietna, w innej ze tragiczna, BH-801 to nowsza jak by wersja BH-800 a jakosc niby ta sama.

mam totalny straszliwy metlik w glowie i nie mam sily czytac kolejny recenzji, przeczytalem ich juz chyba ze 30 lub wiecej.

czy ktos z Was mial do czynienia z ktorakolwiek sluchawka?

najpierw chcialem BH-902 bo fajny gadzet i nowa, ale po przeczytaniu recenzji przychylam sie do BH-800.

smieszne jest to ze bylem zadowolony z jabry za 30zl a obawiam sie jakosci sluchawki za ponad 200zl, ale moze wlasnie chodzi o to ze to dosc sporo jak na sluchawke i chcialbym kupic cos zadowalajacego.

niestety jest bardzo niewiele informacji o tych slichawkach na polskich stronach i forach

Opublikowano

http://sklep.nokia.pl/nokia-pl/product.aspx?sku=3789185&culture=pl-PL

ja miałem taka i byłem zadowolony :P [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 13:14_________________________________________________zreszt akazdą musisz popsprawdzac bo nie każda pasuje to danego ucha :P

wiec najpierw jedz gdzies do MM albo saturn i pozakąłdaj sobie i zobac zktóra najlepiej lezyw twoim uchu :P

PS tylko po tym wszystkim umyj ucho :P:polew: :polew: :polew::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

bylem wlasnie wczoraj

wszystkie te sluchawki sa duzo mniejsze niz sadzilem, naprawde malutkie

zwlaszcza BH-800 ku ktorej sie przychylam.

przyznam ze te sluchawki w saturnie niespecjalnie zachecaja do wkladania do ucha, ak by to ujac, sporo osob wczesniej wpadlo na ten pomysl :polew:

p.s. byles zadowolony z jakosci rozmow z tej sluchawki?

Opublikowano

tak nie narzekałem

ale żadna słuchawka nie bedzie miała idelanego odbioru :(

miałem juz ze 3 i ta nokia była najlepsza :)

Opublikowano

najgorsze jest to ze nie moge sam ich przetestowac

byc moze wszystkie sa dobre.

wqrza mnie tez ze wiele z tych recenzji jest niemiarodajnych, w niektorych nokia BH-800 ma np 4pkt na 5pkt

a moja Jabra BT350 za jakies 30zl ma ich tyle samo :wallbash:

juz glowa mnie od tego rozbolala i coraz wieksza chec mam zostac przy starej sluchawce do czasu az sie rozleci zupelnie

~~~~~~~~~~~~~~

kupilem w koncu BH-902 i...

podobno gorzej mnie slychac niz przez Jabre za 30zl :polew::wallbash: :wallbash: