udy Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam, Mam pytanie, czy w audi a4 wychodziły przednie fotele w taki sposób iż fotel kierowcy ma np. regulacje wysokości a pasażera nie, różnią się wtedy jeszcze dodatkowo kształtem wygięcia tych uchwytów które dochodzą do prowadnic, chodzi o a4 z roczników 96... Pozdrawiam i dziekuje udy
Azunia Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 w roczniku 97 jest tylko regulacja jednostopniowa dla fotela kierowcy, pasażer nie ma tej regulacji. Po za tym normalna regulacja tył - przód.
ozi_wells Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 to zalezy jakie masz fotele jaką opcje ja mam rególacje pionową w obydwu fotelach i rocznik 97
loco87 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 ja mam reg. przod tyl góra dół i el. reg. lędzwi hehe
ozi_wells Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 no wiec własnie nie mozna ogólnikowac ze w 97 byla tylko z lewej strony pionowa rególacja. ja mam reg. przod tyl góra dół i el. reg. lędzwi hehe ja tez mam lędzwia rególowane tylko na korbke za to moge odchylic oparcie
ozi_wells Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 [br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 13:13_________________________________________________a i jeszcze mam zagłówek rególowany góra, dół i wychylenie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi