Bramboś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Witam forumowiczów Mam następujący problem, od zakupu auta tj. Audi A4 B5 z 1999 r po lifcie miałem problem z otwieraniem bagażnika z przycisku przy rejestracji. Otwiera się tylko i wyłącznie po przekręceniu kluczyka, pompka wydaje się być okej bo kiedy otwieram ten bagażnik kluczykiem to przy otwartym aucie wszystkie drzwi się zamykają i otwarty jest tylko bagażnik, jakby tego było mało nierzadko muszę trzasnąć konkretnie bagażnikiem żeby się zamknął, poszperałem na forum i wyczytałem ze możne być to problem mikro styku który odpowiada tez za wyłączanie światła w kabinie, u mnie raz na dziesięć razy światło niby się wyłącza ale po chwili się zapala i denerwująco świeci. Wtedy wychodzę z auta zamykam je i otwieram i zazwyczaj za tym drugim razem normalnie gaśnie. Miał już ktoś z was taki problem ? Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Bramboś
KUBAS2012 Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja miałem coś podobnego, z tego co mi się zdaje to chyba zimne luty w pompce Zamek jest elektryczny pompka otwiera i zamyka drzwi i wlew paliwa Akurat powrócił mi problem z klapą, czyli otwiera tylko z kluczyka z pilota, ale na dniach będę dawał koledze aby posprawdzał luty, jeśli to to to napiszę ....
Bramboś Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 Temat uważam za zamknięty. Okazało się że w moim sedanie była pompka od a3....
Prosiak Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Podepne się pod temat, mam te same objawy co ty. Jak sprawdzić czy mam pompkę poprawna do mojego modelu?
Prosiak Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Okej po numerze na pompce a skąd mam wiedzieć jaki numer powinien być u mnie w aucie?
Rekomendowane odpowiedzi