Litai Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 W tym roku planuję wcześniej ogarnąć temat wakacji. Zainteresowała mnie głównie Grecja - ktoś coś poleci? Ewentualnie inne ciekawe kierunki - może mamy na forum osobę znającą temat od podszewki. Będę wdzięczny za pomoc.
pksmlody Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 jak grecja to tylko rodos a jak to uzasadnisz? też myślę o Grecji w tym roku i z chęcią poczytam różne opinie
quadral20004 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 przedewszytskim wyspa.przepiekne widowki,tylko jeden minus-ceny
insane_Infinity Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 ja Polecam Kambożdze Kuzynka ma tam kawałek PLaży z Swoim Ośrodkiem
Kazik123 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 moja klientka prowadzi biuro podróży i w tym roku na 1 miejscu kierunków wakacyjnych to Portugalia i Hiszpania , spore zainteresowanie jest Bułgarią Grecja również od siebie polecam również Rodos ,okolice Faliraki i Lindos - ładne plaże ale ciepło w lipcu i sierpniu byłem w samym Rodos właśnie na przełomie tych msc. i w Faliraki było 36 stopni a odradzam KOS ( na 3 dni Ok ale nie dłużej ) jak masz pytania to wal
Madox Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Też w tym roku chcę się wybrać do Grecji. Myślę nad Zakynthos. Ma ktoś jakieś doświadczenia jeśli chodzi o tę wyspę ?
Litai Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 moja klientka prowadzi biuro podróży i w tym roku na 1 miejscu kierunków wakacyjnych to Portugalia i Hiszpania , spore zainteresowanie jest Bułgarią Grecja również od siebie polecam również Rodos ,okolice Faliraki i Lindos - ładne plaże ale ciepło w lipcu i sierpniu byłem w samym Rodos właśnie na przełomie tych msc. i w Faliraki było 36 stopni a odradzam KOS ( na 3 dni Ok ale nie dłużej ) jak masz pytania to wal Chodzi mi głównie o wypoczynek, ale żeby też można gdzieś wyjść wieczorkiem (młode osoby) potańczyć itp. Plaża koniecznie piaszczysta
YOGI3000 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 A co myślicie o Turcji? Są dobre ceny.
talib1990 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 ja z narzeczoną i córą w tym roku wybraliśmy Grecję - Korfu http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/korfu/hotel-sentido-apollo-palace,CFUAPOL.html?child_age%5B0%5D=09.09.2014&ofr_id=64ecbc50f25a874e20fa2de69bcc8fb88b06dd83c9b9bb85b3060d7efdd25da7&adults=2&childs=1 ten hotel tylko inny termin
Zymek1989 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Też w tym roku chcę się wybrać do Grecji. Myślę nad Zakynthos. Ma ktoś jakieś doświadczenia jeśli chodzi o tę wyspę ? Byłem na Zakynthos w 2009r. Strona wschodnia wyspy Hotel 3*Letsos (słaby, grzyb w łazience itp). Z tego co wiem to południe jest lepsze bo jest więcej dyskotek, bardziej zabawowy klimat. Słyszałem jednak, że na południu jest dużo Rosjan, którzy jak popiją to szukają zadym. Nic tam (na wyspie) nie ma ciekawego jak dla mnie. Sztuczna atrakcja - zatoka wraku. Krajobraz zrobił na mnie wrażenie. Woda czysta,ciepła, przeźroczysta. W którychś miesiącach można zobaczyć żółwie kareta-kareta, ale nie wiem czy to nie jest tylko opowieść żeby zachęcić turystów do przyjazdu.
slawecki13 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 A co myślicie o Turcji? Są dobre ceny. Byłem w tamtym roku pierwszy raz i żałuje że dopiero teraz. Simena Sun Club mogę polecić-rewelacja. Wypas to mało powiedziane, choć cena odpowiednia. Coś za coś. Gdyby nie zawirowania geopolityczne w tym roku też bym poleciał. Tubylcy przyjaźnie nastawieni, mili. Kolega był 14 razy w Turcji. Teraz wiem dlaczego ;)Polecam.
sebolek Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 cześć, też słyszałem to samo o Turcji, ale jeszcze nie byłem... Za to do Aten się wybieram bo mam akurat tam teraz znajomego, ogólnie bardziej pozwiedzać niż opalać czy odpoczywać, z tego co na razie mówi to Ateny całkiem w porzadku
ernius Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Również mogę polecić Turcję. Ostatnie wakacje tam spędzone z rodziną. Pierwsze prawdziwe wakacje . W tym roku Hiszpania ze względu na bezpieczeństwo w Turcji. W Grecji podobno mnóstwo imigrantów.
toRRo Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Jeśli chodzi o wypoczynek i wieczorne wyjścia na miasto, to polecam Kos
Kamyk Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 W Grecji podobno mnóstwo imigrantów. no właśnie ten temat mnie zastanawia mam w planach spędzić parę dni w Wiedniu, a potem poszwendać się po płn Włoszech tyle że, na ile to wszystko bezpieczne? jak się nie dogadają w Unii i nie zaczną ich odsyłać to będzie cyrk
Kazik123 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Jeśli chodzi o wypoczynek i wieczorne wyjścia na miasto, to polecam Kos dla mnie Kos to dziura , byłem w 3 minuty busem od centrum Kos ( również stolica wyspy ak się nazywa ) w Turcji byłem 2 razy i jeszcze wrócę jak się uspokoi
Litai Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 A co myślicie o Albanii, Gruzji, Czarnogórze?
Kamyk Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) no ja już mam zamówione noclegi i plany są następujące tak jak pisałem wyżej, generalnie płn Włochy najpierw kawa u Georgea Clooneya (Nespresso, what else ? ) w otoczeniu ekipy ze Star Wars, czyli jezioro Como potem będzie balkon Julii, czyli Werona i stamtąd wypady nad Gardę na zakończenie parę dni w okolicach Wenecji noclegi połapane, przewodniki kupione - oby nie było za gorąco, bo jadę na przełomie czerwca i lipca Edytowane 19 Marca 2016 przez Kamyk
Mushu123 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Cześć Widzę, że padło kilka propozycji odnośnie Grecji...dodam coś od siebie Na KOS są imigranci od zeszłych wakacji była znajoma i nie wróciła zadowolona.. A z mojego punktu widzenia to polecam : 1)KORFU (Widoki nieziemskie, dużo miejsc do zwiedzania, wiem że z pogodą bywa różnie tzn. ja byłem od 27czerwca i pierwszego dnia miałem ciepły letni deszczyk a później już palnik 2)ZAKYNTOS (Tutaj do zwiedzania za wiele nie ma bo wyspa mocno poturbowana przez trzęsienia i większość miast jest odbudowanych, ale przyroda hojnie obdarzyła tą wyspę 3)RODOS (Miasto Rodos jest genialne i duuże, ma niesamowity klimat. Sama wyspa też niczego sobie choć jest to wyspa słońca więc nie uświadczycie tyle zieleni co na Korfu:) Mogę chętnym podesłać fotki do porównania jak to mniej więcej wygląda
Rekomendowane odpowiedzi