lisu_st Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Centralka pod maska. GT123 ma centralne zintegrowana z syrena
maluch16290 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak wiem, ale podkierownica też jest jakaś centrala podobno z przekaznikami i dlatego spytałem, to mówisz wyjąć ja i przeczyscic styki? A Tobie też dioda przy kierownicy świeciła słabym ciągłym światłem? Lisu jak z tą diodą u Ciebie? jak chce uzbroic centralke to mi pika przerywanym sygnslem ;/ zajechany jestem tym alarmem, rozebralem dzis go posprawdzalem styki i wszystko gra ;/ nie wiem co jest grane z nim ;/ Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez maluch16290
lisu_st Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 U mnie po zabiegu centralka odzywa się ale nie widzi piltow ?. A na diodę nie patrzylem. Zwrócę uwagę przy następnym podejściu. To z czyszczeniem to wygrzebalm na innych forach. No i u mnie faktycznie byl syf i dwa kabelki przegnite. Jak cos wykabinujesz daj znać. Albo jak znajdziesz manuala do niej. Pozdrawiam
maluch16290 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Mój problem polega na tym że nie mogę jej nawet uzbroić :/ jak przekręcam kluczyk w niej to pika z sekundowymi przerwami...może po prostu jest zapsuta? Widział ktoś kiedyś takie cuda w takim alarmie? Pomocy
lisu_st Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kolego troche szukania i mam instrukcje ale po rusku. Translator odpal i będzie czytelnie może Ci cos pomoże. Jak się nie uda to przesle na maila 2 wersje. http://www.autoelectric.ru/autoalarm/gt/123/gt123.htm
maluch16290 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzieki bardzo, ja mam nawet w po angielsku ale to jest jakieś uszkodzenie mechaniczne chyba ;/
maluch16290 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sory to od 121 jest eng. ale prawie to samo http://www.autoelectric.ru/autoalarm/gt/121/gt121m.htm Ale u mnie nie da rady nic zrobić, wymiana Ale możesz przesłać ta druga wersje, jeszcze gdzieś tam drobina nadziei jest
Rekomendowane odpowiedzi