Goofy Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam posiadam moduł bluetooth nokii w aucie i ma możliwość podpięcia kabla do telefonu. Niżej dodałem foto i prośba aby ktoś co posiada taki tel zmierzył mi szerokość i wysokość wtyczki i ilość pinow.Zdjęcie poglądowe, interesuje się gdyż myślę nad założeniem takiego telefonu
GreGoriO Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 masz rocznik 2002, w tym roczniku występował telefon w wersji PIERWSZEJ, czyli z kablem. KABEL WPINASZ w gniazdo na uchwycie tunelu, lub w podłokietniku. Sam BT, montowany był dopiero od rocznika modelowego 2003/2004 podstawa (juz bez kabla), służyła tylko i wyłącznie do ŁADOWANIA TELEFONU, i ewentualnie jako antena zewnętrzna Nie bardzo rozumiem co masz na myśli mówiąc moduł bluetooth. Witam posiadam moduł bluetooth nokii w aucie i ma możliwość podpięcia kabla do telefonu. Czyżbyś chciał podłączyć się dodatkowym telefonem do tego co pokazałeś na zdjęciu?
Goofy Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 Mam dołożony zestaw nokii z bluetooth i jest też kabel do podłączenia nokii n73, i ten kabel chciał bym zastąpić właśnie takim telefonem
Robero321 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Jest tak jak napisał Gregor ten zestaw Noki co masz od Santinela nie ma za wiele wspólnego z tym telefonem. Jeśli miałeś w ori mocowanie na telefonna tunelu to od dołu tego uchwytu jest gniazdo na ten telefon. Jest to szersza wtyczka niż ta od kart sieciowych w kompach RJ.. Nie chce mi się iść do garażu bo wisi na regale taka słuchawka Nokii ale jak potrzebujesz to mogę Ci to pomierzyć bo instalacje mam w samochodzie ale używam i tak ori BT I RNS-E
Goofy Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Tak to zestaw od tego kolegi co mówisz ale tam jest jak dobrze pamiętam 2 wejścia i jedno szerokie. Mam tunel z uchwytem ale dokładany. Czy dużo zachodu z dolozeniem ori instalacji pod uchwyt bo adapter mam ( uchwyt stykowy nie kablowy) Edytowane 3 Lutego 2016 przez lucjan0681e
Robero321 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Sprawdziłem Ci tą wtyczkę jest dokładnie taka sama jak ta do komputera - ta lanowa tyle że zamiast 8 pinów ma ich 10..
Goofy Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 Ok dzięki wielkie ja dziś sprawdzę jaka jest w instalce Sprawdziłem Ci tą wtyczkę jest dokładnie taka sama jak ta do komputera - ta lanowa tyle że zamiast 8 pinów ma ich 10..Dał byś radę zrobić foto tego na czym jest zawieszony fabrycznie ten telefon na tunelu?
Goofy Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 A to był adapter do fabrycznego uchwytu?
Rekomendowane odpowiedzi