macieko1333 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam. Mam kilka pytań co do tunelu mojej audi. Czym moge zastąpić nieużywany schowek na kasety widoczny na zdjęciach, bo widzialem, że niektórzy koledzy na forum mają tam wstawione coś innego (jakieś przyciski do czegoś): I przy okazji na jaka wymienic raczke od recznego? I jeszcze sie chcialem zapytac czym moge naprawic panel srodkowy, ktory wyglada tak na poniższych zdjęciach: ref
pawelwor Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Chyba nigdy nie otwierałeś tego "schowka na kasety" - to są uchwyty na napoje. Przed II liftem raczej nic sensownego tam nie włożysz, po II lifcie w tym miejscu jest zapalniczka i wnęka na drobiazgi/sterowanie navi w zegarach. Ramkę zamaluj brązowym markerem/farbą, albo wymień na całą Edytowane 16 Lutego 2016 przez pawelwor
Fenrir Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Ręczny kup w skórze za jakieś 40-50zł albo od kolegi Reggi z forum który obszywa jak chcesz.
HaXxiuu Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Ja bym z chęcią się dowiedział gdzie mogę kupić taką kasetę bo ciężko znaleźć na szrocie dobrą. Ewentualnie, macie może kogoś kto by stworzył prowizoryczny uchwyt na picie.
JAPONIECt Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Witam. Widzę że takie pytanie już padło lecz bez konkretnej odpowiedzi. Czy ktoś może kiedyś demontował uchwyty na kubki i schowki na kasety lub ewentualnie wymieniał cały środkowy tunel? 1. Czy można dostać taki tunel ale bez tego schowka na kasety? 2. Czy można wo gule wymienić cały ten tunel wymienić i jak się do tego zabrać? Lub jak wyjąć schowek na kasety chociaż Będę wdzięczny za pomoc Edytowane 18 Maja 2018 przez JAPONIECt
Pablo1809 Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) W dniu 18.05.2018 o 16:14, JAPONIECt napisał: Witam. Widzę że takie pytanie już padło lecz bez konkretnej odpowiedzi. Czy ktoś może kiedyś demontował uchwyty na kubki i schowki na kasety lub ewentualnie wymieniał cały środkowy tunel? 1. Czy można dostać taki tunel ale bez tego schowka na kasety? 2. Czy można wo gule wymienić cały ten tunel wymienić i jak się do tego zabrać? Lub jak wyjąć schowek na kasety chociaż Będę wdzięczny za pomoc Demontaż tunelu 1. Oba fotele dajesz maksymalnie do tyłu 2. Wyjmujesz plastikowe zaślepki śrub (takie owalne na łączeniu tunelu środkowego i konsoli) 3. Wykręcasz śrubę pod zaślepką (klucz 8 lub śrubokręt krzyżak) 4. Ściągasz uchwyt i osłonę hamulca ręcznego (pod uchwytem jest taki zatrzask - podwadzasz małym śrubokrętem i wyjdzie bez problemu) 5. Wyjmujesz popielniczkę 6. Odkręcasz nakrętkę (klucz 13) 7. Wypinasz gniazdo ODB 8. Wyciągasz tunel - ostrożnie. 9. Demontujesz uchwyt na kasety, schowek na drobiazgi, czy co tam zapragniesz. Uchwyt na kubki trzyma się na dwóch śrubach i dwóch wsuwkach. Możliwe, że schowek na kasety można zdemontować bez wyjmowania tunelu, ale tego nie sprawdzałem. W dniu 15.02.2016 o 16:21, macieko1333 napisał: Witam. Mam kilka pytań co do tunelu mojej audi. Czym moge zastąpić nieużywany schowek na kasety widoczny na zdjęciach, bo widzialem, że niektórzy koledzy na forum mają tam wstawione coś innego (jakieś przyciski do czegoś): I przy okazji na jaka wymienic raczke od recznego? I jeszcze sie chcialem zapytac czym moge naprawic panel srodkowy, ktory wyglada tak na poniższych zdjęciach: ref Pod uchwytem ręcznego (przy tej dalszej osłonie) jest mały zatrzask. Jak się przyjrzysz od spodu to zobaczysz prostokąt ok. 0,5 x 0,5 cm. Podwadzasz i go wyjmujesz. Później wystarczy wysunąć rączkę. Edytowane 25 Maja 2018 przez Pablo1809
JAPONIECt Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Dzięki za pomoc. Temat ogarnięty i tunel wymontowany.
Rekomendowane odpowiedzi