gachia77 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Siema! Mam takie pytanko, a miankwicie czy można sygnał dla tylnych głośników w półce (fabryczne ze wzmacniaczem) pociągnąć z wyjść cinch w radiu? Chciałbym tył uruchomić bez kupowania polecanych adpaterów. Oczywiście radio inne niż fabryczne. Zdrówko Edytowane 6 Lutego 2016 przez gachia77
nina_chudu4 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Poszukaj dobrze w tematach na forum bo było to przerabiane gdzieś :-) Ps .osobiście wolałbym dać około 50 zł za adapter i mieć wszystko ok niż kombinować z puszczaniem kabli do tylu ;-)
gachia77 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie trzeba nic kombinowac, bo kable mam fabryczne do tylnych glosnikow. Kostka jest przy radiu, ale wiadomo do innego niz fabryczne nie pasuje. Chce tylko z cincha nowego radia zrobic sobie przejsciowke do wtyczki od tylnow glosnikow. Potrzebne wtyczki i kable sie znajda tylko pytanie czy mozna z cincha wziac ten sygnal.
nina_chudu4 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 w odwrotna strone to robilem ale tak nigdy ,mysle ze i tak bez jakiegos konwertera sie nie obedzie wiec jeden pieron kupic konwerter co moduł uruchamiajacy tył
gachia77 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Dalej sie nie rozumiemy...Sprobuje i dam znac czy dzialaEdit Ostatecznie stwierdziłem, że zrobię zgodnie ze sztuką i kupiłem moduł. Edytowane 29 Lutego 2016 przez gachia77
Rekomendowane odpowiedzi