andzejandzej94 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Tak jak w temacie, do czego służy przełącznik pod kolumną kierownicy ?
prezesik18 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zrób zdjęcie. U mnie nie ma żadnego przełącznika, chyba że Ci chodzi o wajchę dzięki której można regulować pozycje kierownicy.
andzejandzej94 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie chodzi mi o regulacje tylko o ten srebrny przełącznik. http://zapodaj.net/3b1ddee886a0e.jpg.html
andzejandzej94 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Trzeba na jakieś dłuższej prostej wypróbować ? A jakieś pomysły co to ktoś mógł wcześniej wymyślić ?
prezesik18 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 ukryty wyłącznik pompki paliwa? ale to byłoby zbyt banalne. Najlepiej ściągnij osłonę i sprawdź po kablach dokąd idą.
kukol92 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Kiedyś w golfie miałem takie coś do włączenia tuby ale ktoś to tak zrobił że nie działało ;p
Rekomendowane odpowiedzi