xXPiotrekXx19 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam od 3 dni jestem posiadaczem telefonu microsoft lumia 640 z windows i mam takie pytanie zapewne nie moje ostatnie ale na chwilę obecną tylko to. Do czego służy w ustawieniach czujnik wi-fi bo u mnie był włączony już fabrycznie i nie wiem czy ma być włączony czy nie ?
rybus85 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Jak nie będzie zasięgu wifi to się wyłączy. I sam automatycznie po przyjściu do domu załączy. Tak na szybko
xXPiotrekXx19 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 A no widzisz na to nie wpadłem bo w androidzie nie było takiego ustawienia tylko się przełączało samo i nie było mozliwości wyboru czy ma się przełączac czy nie a tu w tym windows phone jest taka możliwość. A o co chodzi w takim razie z tym udostepnianiem sieci wifi znajomym z facebooka i innych to znaczy że jak będę w ich pobliżu to będą mogli ciągnąć odemnie z fona internet z mojego pakietu który mam na sim czy jak
rybus85 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Tego nie wiem bo z żoną nie mamy Facebooka
Enrique Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Chwilę mam już dokładnie ten sam telefon, ale o tym udostępnianiu pierwsze słyszę - pogrzebię Telefon godny, także gratuluje zakupu. Przekonał mnie do Windowsa
talib1990 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Najlepszy numer jest z zestawem głośno mówiącym .... Jak dostaniesz SMS to Ci go odczyta a na końcu jak powiesz " oddzwon " go odddzwoni do nadawcy.... Niestety w androidzie tego nie mam .. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Oczywiście mowa o zestawie Bluetooth Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
Enrique Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Najlepszy numer jest z zestawem głośno mówiącym .... Jak dostaniesz SMS to Ci go odczyta a na końcu jak powiesz " oddzwon " go odddzwoni do nadawcy.... Niestety w androidzie tego nie mam .. Czy na pewno mówimy o tym samym telefonie? Lumia 640 tak potrafi?
talib1990 Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Moja Martyna ma ją w wersji 640 XL .... Ale wnętrze jest to samo Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi