bolo1500 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam. Mam problem z podłączeniem się ze swoim audi vagiem . Kabel niebieski kkl . Na każdym innym aucie działa zawsze od razu nie rozłącza (skoda,vw inne audi ). Jak auto jest zimne vag wykrywa audi bez problemu jak sie nagrzeje traci połączenie i jest ciężko z połączeniem się wykrywa interface i nagle go traci i tak w koło . Dodam że na pewno nie ma problemu z portem ze sterownikami skoro inne auta oprócz mojego wykrywa natychmiast. Miał ktoś z was podobny problem?
Michał139 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) raczej to problem z kablem, jak się domyślam niebieski to ta chińszczyzna, a jaki masz program vcds czy vagcom ? Edytowane 7 Lutego 2016 przez Michał139
bolo1500 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 vag com. Może i chinszczyzna, ale dlaczego każdy inny samochód łączy zawsze bez problemowo a moje audi rzadko i to rozłacza . Moze gniazdo ?
Michał139 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 to spróbuj zaistalować vcds powinno być lepiej, a gniazdo masz dobre skoro łączy się kom
Michał139 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) jeżeli nie masz instalki to tu masz link http://www.ross-tech.com/vcds/download/index.phppobierz VCDS-Lite 1.2 powinno pomóc napisz czy pomogło Edytowane 7 Lutego 2016 przez Michał139
bolo1500 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 vcds polaczyl sie normalnie dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi