Brzeziak Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Jak zwykle ogień w temacie, przy Twoim avancie mój to seria? Będziesz w tym roku na seaside?
Houdini Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Opublikowano 27 Maja 2019 25 minut temu, Brzeziak napisał: Jak zwykle ogień w temacie, przy Twoim avancie mój to seria? Będziesz w tym roku na seaside? Tak, lecimy razem z @BARTEKAUDI ?
Brzeziak Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 No to się widzimy? Niestety nie dam rady przybyć audi bo będzie jeszcze u lakiernika ale imprezy nie odpuszczę?
Houdini Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Opublikowano 27 Maja 2019 29 minut temu, Brzeziak napisał: No to się widzimy? Niestety nie dam rady przybyć audi bo będzie jeszcze u lakiernika ale imprezy nie odpuszczę? No to spoko ? do zobaczyska ?
VRGOOD Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 Jak tam auto Jakieś nowe mody wpadły ?
chudy30 Opublikowano 25 Listopada 2021 Opublikowano 25 Listopada 2021 bardzo ładnie teraz ta twoja Audi wygląda fajnie to wszystko pomodzone i dużo pracy sam włożyłeś,pytanie mam do ciebie posiadasz jeszcze adaptery do sprysków na szybę do sprzedania może
Rekomendowane odpowiedzi