xBladex Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Tak pooglądamy się, bo Twoją też chętnie obejrzę Do Rzeszowa będziesz jechał swoją furką?? no to git... gdzieś sie zgadamy na trasie.. Napisz mi wcześniej dokładnie którędy będziesz jechał..jakieś foty na szybko sie porobi
Houdini Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 A balon masz na myśli przód? Czy ogólnie wysoki profil? Za wysoki profil przód i tył, a teraz żałuj że nie wrzuciłeś 205/35 i nie kupiłeś 4x 9J 9j będzie w zimę kupuję 2x9j a 8j sprzedaję, ale jednak 205/35 myślę by mnie doprowadziło do siwej głowy [emoji14] pokaż jak to z boku wygląda A spas widzę że będzie ładny zapewne bez żadnych dystansów? Jakie masz et w nich? Tak pooglądamy się, bo Twoją też chętnie obejrzę Do Rzeszowa będziesz jechał swoją furką?? no to git... gdzieś sie zgadamy na trasie.. Napisz mi wcześniej dokładnie którędy będziesz jechał..jakieś foty na szybko sie porobi Już jest pewne że to będzie wtorek, tylko nie wiem w jakich godzinach, bo jeszcze mogę mieć jeden przystanek po drodze, ale do poniedziałku będę wiedział A trasa tradycyjna, od strony Ostrowca w stronę Rzeszowa-przez ten Wasz ładny most będę wjeżdżał
Houdini Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 Hmm jaki most?Wybacz, z Nowa Dębą mi się pomyliło [emoji14] no to od strony Nowej Dęby, od zielonego mostu na Wiśle
xBladex Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Czyli będziesz jechał przed Nagnajów ..także możemy się spotkać nad jeziorem Tarnobrzeskim
Houdini Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Czyli będziesz jechał przed Nagnajów ..także możemy się spotkać nad jeziorem TarnobrzeskimTak dokładnie to jeszcze się zdzwonimy Uszol a tak w ogóle to gdzie Twój wątek? Koło dobre, gleba jest, to chyba już są dobre dwa powody żeby się pochwalić Edytowane 3 Października 2016 przez Houdini
robertjudi Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Fura mega! Kuszą mnie dare na przyszły sezon, ale nie wiem czy ich nie pogne bo opinie są różne :/
Houdini Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Fura mega! Kuszą mnie dare na przyszły sezon, ale nie wiem czy ich nie pogne bo opinie są różne :/Zaliczyłem kilka dziur, które kończyły się "o kurvva" i o dziwo proste jak po zakupie. Jeżdżę po Warszawie i często trasy po Polsce i nic złego się nie dzieje, aczkolwiek przyznaję że jeżdżę ostrożnie jeśli chodzi o dziury, ale wiadomo że wszystkich nie da się ominąć. Miałem podobne obawy co Ty, jednak teraz po sezonie mogę je polecić
robertjudi Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Fura mega! Kuszą mnie dare na przyszły sezon, ale nie wiem czy ich nie pogne bo opinie są różne :/Zaliczyłem kilka dziur, które kończyły się "o kurvva" i o dziwo proste jak po zakupie. Jeżdżę po Warszawie i często trasy po Polsce i nic złego się nie dzieje, aczkolwiek przyznaję że jeżdżę ostrożnie jeśli chodzi o dziury, ale wiadomo że wszystkich nie da się ominąć. Miałem podobne obawy co Ty, jednak teraz po sezonie mogę je polecić No to chyba będę szukał coś na wiosnę
Gość Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) 9j będzie w zimę kupuję 2x9j a 8j sprzedaję, ale jednak 205/35 myślę by mnie doprowadziło do siwej głowy pokaż jak to z boku wygląda A spas widzę że będzie ładny zapewne bez żadnych dystansów? Jakie masz et w nich? Spasy będą po zimie jak pójdzie niżej i wpadnie camber na tył teraz jest setup chwilowy tak żeby jeździło i nie tyrało błotników. Et felgi 45, przód dystans 20mm tył 15mm ale jak pójde niżej z przodem zapewne wpadnie 25mm bo sie koło schowa No to chyba będę szukał coś na wiosnę Bierz darki i sie nie zastanawiaj, to mit że pękają i gną sie jak plastelina. Polecam Ci dawmaca - wszystko chłopaki mają a jak tam wpadłem po swój felunek to sie tyle naoglądałem, istny raj na ziemi tyle pięknych kół Edytowane 4 Października 2016 przez uszol
enczu Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Od siebie też polecę dawmaca, jak pojedziesz osobiscie śmiało możesz przymierzyć koło na auto, czy się podoba To że darki pekają to cóż... Bbsy też pekają i wszystkie inne jak ludzie wpadają w półmetrowe dziury i jadą po drodze z myślą, że mają chyba czołg..Ja osobiście darków nie pogiąłem, a nie raz był srogi komentarz jak znikąd dziura się wzięła Sam jeżdżę na 205/35 i 215/35 i nie wiem jak ludzie tak gną ranty, przejechałem już sporo kilometrów i naprawdę idzie na tym jeździć, może już nie z takim luzem jak na większym profilu ale można. Jak dbasz o auto i nie zaliczasz każdej dziury to spokojnie bierz darki
xBladex Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Black Avant dziś obejrzany Autko wygląda o wiele lepiej niż na fotkach.. Miło było poznać ..szkoda tylko ze tak mało czasu było..
Houdini Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 Black Avant dziś obejrzany Autko wygląda o wiele lepiej niż na fotkach.. Miło było poznać ..szkoda tylko ze tak mało czasu było..Również miło i dziękuję za słowa uznania mało snu, kobieta i km przede mną goniły [emoji14] a wiem że o audi można długo prawić A kiedy są jakieś spoty w Rzeszowie?
xBladex Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Black Avant dziś obejrzany Autko wygląda o wiele lepiej niż na fotkach.. Miło było poznać ..szkoda tylko ze tak mało czasu było..Również miło i dziękuję za słowa uznania mało snu, kobieta i km przede mną goniły [emoji14] a wiem że o audi można długo prawić A kiedy są jakieś spoty w Rzeszowie? Wejdź na ich temat.. jest na forum mają chyba co drugą niedzielę..
Houdini Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 A u mnie w ostatnim czasie mechanicznie. Zawias przód wymieniony Nowe kierunki boczne dymione Jak dla mnie mają zbyt mało połysku, więc albo dodatkowo okleję folią, albo prysnę bezbarwnym Obecnie kombinuję z grillem W wersji black, tu ramka u znaczek, foto przy okazji spotkania Jaszczura Ale chyba zbyt czarno. Malowane plastidipem, więc znaczek już odklejony i wygląda lepiej, ale niestety brak zdjęć W końcu udało mi się zdobyć Jacka w macie, od razu lepiej Przy okazji przedniego zawieszenia okazało się że osłona przegubu wewnętrznego jest bardzo dziurawa, więc wymiana Po kąpieli w benzynie i dokładnym pędzlowaniu, zalany nowym smarem i już śmiga aż miło Zmieniła mi się koncepcja odnośnie dekielków więc mogę się pochwalić projektem który nie zagości na aucie Nowy projekt nawiązuje stylem do dywaników które muszę jeszcze obszyć, dodatkowo naklejka na przednią szybę i będzie zestaw kot a tu mały rąbek tajemnicy projektu FRESH | CLEAN W międzyczasie przygotowuje się do korekty, a jak wiadomo ważne jest światło. Oprócz metalohalogenu 150W postanowiłem zrobić mały DIY w postaci sungun'a Wszystko pięknie spasowane i święci pięknie wkrętarka najtańsza z Castoramy plus halogen soluxa Narazie chyba tyle, kolejny spam będzie po korekcie i mam nadzieję z customem F|C na aucie
enczu Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Kręci się to światło Panie? Kapsle, które nie zagoszczą naprawdę przekozackie Nowe dekle z napisame fresh clean pewnie
Houdini Opublikowano 13 Października 2016 Autor Opublikowano 13 Października 2016 Kręci się to światło Panie? Kapsle, które nie zagoszczą naprawdę przekozackie Nowe dekle z napisame fresh clean pewnie Tiaaa robi lepsze impry niż kula disco a tak serio to silnik wymontowany a w jego miejsce mocowanie halogenu Kapsle z bliska fajnie wyglądają, ale na aucie jest bałagan, zresztą tutaj wstępna przymiarka Jak dla mnie to trochę za dużo się dzieje, a przecież ma być clean
Gość Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Ściągaj te kapsle bo do niczego to nie pasuje.
robertjudi Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Ściągaj te kapsle bo do niczego to nie pasuje. + 1 wsadz chociażby bbs chociaż to też kontrowersyjne xd
Houdini Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Ściągaj te kapsle bo do niczego to nie pasuje. + 1 wsadz chociażby bbs chociaż to też kontrowersyjne xdTak jak pisałem to była tylko przymiarka będą inne bbs nie wsadzę, bo to nie jest bbs tak jak nie będzie znaczka s4/rs4 [emoji14]Kilka ujęć
Rekomendowane odpowiedzi