Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[S4 BBK] - Eska #filmik#. Sprzedam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Elegancko :) czego chcieć więcej ?

Edytowane przez Binek1.8T

Opublikowano

Najważniejsze, że już "reaktywacja" :banan: :banan: :banan:

Spalanie też zadowalające :) :) :)

Opublikowano
  • Autor

Przymierzam sie do zmiany żarnikow xenonowych. Myśle nad barwa 4800k i nie wiem czy dobrze widze owe philipsa kosztują po 250zl/szt czyli 500zl za dwie?

Miałem kiedys 4300k i nie spełniło moich oczekiwań i z tego co pamietam 230zl dałem za 2szt.

Opublikowano

kurde spalanie jest niezłe mi w 2.7 po sofcie nie schodziło nigdy ponizej 15 nawet na trasie, tylko jak patrze na osiągi b6 to kupa straszna ale ten dźwięk...:)

Opublikowano

Serio daje się zejść do 11 ? :D zawsze byłem pewny że 17 to minimum :D

Opublikowano

Kurde nie możliwe takie spalanie, chyba cały czas 6 bieg 90km/h i bez naciskania prawej nogi :) ja nie mogę zejść poniżej 13

Co do żarników to uważaj z tym 4800, może Ci strzelić przetwornica. Moją udało sie uratować. Rozmawiałem z panem z HIDserwis i twierdzi, że w starszych autach powinno się na dedykowanych żarnikach jeździć, ponieważ każda zmiana barwy to zupełnie inne parametry pracy dla przetwornicy, a starsze niby nie mają jakiegoś tam zabezpieczenia przez co padają.

Edytowane przez Pjotras

Opublikowano
  • Autor

kurde spalanie jest niezłe mi w 2.7 po sofcie nie schodziło nigdy ponizej 15 nawet na trasie, tylko jak patrze na osiągi b6 to kupa straszna ale ten dźwięk...:)

Mi sue udało i powyżej jest zdjęcie 9.5l/100km ale jest to straszna męczarnia.

Co do osiągów to zauważyłem ze większość użytkowników 2.7bit wiesza psy na osiągach S4. Powiem ci tak ostatnio kolega właśnie z tym silnikiem po sofcie na 300koni z groszem dostał niezle baty czy to od 0 czy z rolki.. Takze nie wiem. A6 c5.

Opublikowano

Ja serią b6 wyciągam okrutnie serię b5... Ostatnio miałem sprawdzenie z b5 na okolo 330KM czyli z mapa i wydechem... B6 cięższa do 160km/h półtorej długości mnie wziął i tak zostało do 190... Obstawiam że powyżej 200 już by się zmieniła przewaga... Moje auto około 200kg cięższe... Więc gdzie tu cokolwiek porównywać... A moj nadal seria...

Opublikowano
  • Autor

Kurde nie możliwe takie spalanie, chyba cały czas 6 bieg 90km/h i bez naciskania prawej nogi :) ja nie mogę zejść poniżej 13

Co do żarników to uważaj z tym 4800, może Ci strzelić przetwornica. Moją udało sie uratować. Rozmawiałem z panem z HIDserwis i twierdzi, że w starszych autach powinno się na dedykowanych żarnikach jeździć, ponieważ każda zmiana barwy to zupełnie inne parametry pracy dla przetwornicy, a starsze niby nie mają jakiegoś tam zabezpieczenia przez co padają.

13litrow to osiągniesz jeżdżąc po prostu spokojnie.

Co do żarnikow to na dniach bede dzwonił do xenon-serwis pod Poznaniem i sie zorientuje bo mnie zaskoczyłeś.

Opublikowano

Ale tym się nie da spokojnie :evil2: :evil2:

Ja też byłem zdziwiony, że to ma aż taką zależność..

Opublikowano

Piękna na super wypasie, oby służyła jak najdłużej :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Piękna na super wypasie, oby służyła jak najdłużej :)

Dziękować :) no oby oby :)

Opublikowano

Ja mam dylemat co do następnego auta czy to A5, C6 czy S4, ale chyba wszystkie znaki na niebie mówią, że to będzie eska w automacie... Ten dźwięk silnika jest po prostu obłędny i marzyłem o takiej eSce od zawsze :D

Z ciekawości to długo szukałeś tego egzemplarza? Drogo wyszło jeżeli można wiedzieć?

Edytowane przez Fr0styyy.

Opublikowano
  • Autor

Egzemplarza szukałem ponad pół rok.. Wstępnie miała to byc Eska od PrzemoS4 ale tez rozglądałem sie za a6 c6 4.2. C5'tka w ogóle w grę nie wchodziła. Całkiem przypadkiem znalazłem właśnie ta na otoMoto. Na drugi dzień jechałem po nią 500km i co sie okazało super stan :) 118tys Ori przebieg. Wszystko jak nowe. Wsiadając czułem sie jak w nowym aucie.. Chcieli 35tys wyrwałem za 32. Mega tanio ale było widać ze sprzedający nie mieli pojęcia o tym aucie.. Mówili ze specjalnie po to jechali do Szwajcarii zeby na weekendy miec. Wiedzieli ze dużo ale nie przypuszczali ze to aż tyle pali.. No i po pol roku sie pozbyli.. Dźwięk silnika strasznie uzależnia... Nie wyobrażam sobie teraz nie miec V'ki. Tiptronic chodzi ZAJEBIS**E. Bez porównania z a6 c6.. Czy innymi.

Dla mnie bajka..:)

Opublikowano

Hej, co to sie porobilo?

Dobrze ze tylko tak sie skonczylo z tym wyjazdem ze stacji....ech

Opublikowano
  • Autor

Ja mam dylemat co do następnego auta czy to A5, C6 czy S4, ale chyba wszystkie znaki na niebie mówią, że to będzie eska w automacie... Ten dźwięk silnika jest po prostu obłędny i marzyłem o takiej eSce od zawsze :D

Z ciekawości to długo szukałeś tego egzemplarza? Drogo wyszło jeżeli można wiedzieć?

S to S..:) który model bierzesz pod uwagę? S4 b8 ostatnio mi sie podoba i często ja mijam na mieście.

PrzemoS4, no tak jak widzisz ale wszystko juz na swoim miejscu, brak śladu. ;)

Opublikowano

Tylko B6 w moim zasięgu jest :)

Opublikowano

Ja serią b6 wyciągam okrutnie serię b5... Ostatnio miałem sprawdzenie z b5 na okolo 330KM czyli z mapa i wydechem... B6 cięższa do 160km/h półtorej długości mnie wziął i tak zostało do 190... Obstawiam że powyżej 200 już by się zmieniła przewaga... Moje auto około 200kg cięższe... Więc gdzie tu cokolwiek porównywać... A moj nadal seria...

Z chęcią bym sprawdził czy to b5 miało 330km

Opublikowano

W lato robie mały remont i lekko poprawie serię, a auto nadal będzie wolnossące i gwarantuję że nawet 350 w b5 to będzie padło ;-)

Opublikowano

Dario,co tam bedziesz dzialac?