regis Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 problem zaczął się od tego że układ słabo grzał kabinkę. wczoraj na klimie wyrzuciło błąd 15.7(Klapa powietrza, czasem blokowana) więc muszę się dobrać do siłowniczka i go przeczyścić bo pewnie to było powodem słabego grzania kabiny(mieszało się ciepłe powietrze z zimnym??) oprócz tego błędu zgasła mi prawa część panela klimatronika(tj ta na której regulujemy siłę nadmuchu) i w momencie jak daje klimę w tryb auto to dopiero wtedy się podświetla. z tej racji że muszę dosyć dużo rozebrać żeby się dobrać do tego siłowniczka to mógłby ktoś mi powiedzieć jakie filtry przy okazji można powymieniać ?
celnik22 Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 no napewno musisz wymienic przeciwpyłkowy, a wiecej w kabinie nie masz. a co do rozbierania, to cały kokpit trzeba rozebrac ( też mnie to czeka)
regis Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Opublikowano 21 Listopada 2008 kurcze mam problem płukałem dziś nagrzewnice, woda się wlewała ale wylać się nie chciała, niezależnie od tego czy podpinałem normalnie czy pod prąd a co najlepsze nagrzewnica chyba jest drożna bo oba węże są gorące po nagrzaniu chłodziwa
celnik22 Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 no to napewno sie zapchała. ale powiem ci, że u mnie tez weże są gorace, ale i tak płukanie czeka.
Rekomendowane odpowiedzi