patryk4544 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam. Od wczoraj, gdy włączę nadmuch na szybę, to słyszę dość głośny, buczacy dźwięk, spod maski na zewnątrz też go słuchać. Po wyłączeniu nawiewu lub małych obrotach dmuchawy jest cicho. Ktoś miał podobny problem i ma jakiś trop?
Mike79 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Witam. Od wczoraj, gdy włączę nadmuch na szybę, to słyszę dość głośny, buczacy dźwięk, spod maski na zewnątrz też go słuchać. Po wyłączeniu nawiewu lub małych obrotach dmuchawy jest cicho. Ktoś miał podobny problem i ma jakiś trop? hej. Dołączę się do tematu, gdyż od wczoraj mam to samo, mam wrażenie że buczenie dochodzi od strony schowka pasażera, i najgłośniejsze jest w przedziale szybkości nawiewu 6 - 10, do 5 niesłyszalne, na maxa 12 też buczenie ustaje. Generalnie jestem przed wymianą filtra kabinowego, bo minął już rok, choć i tak nie wiem czy to ma cokolwiek wspólnego. Witam. Od wczoraj, gdy włączę nadmuch na szybę, to słyszę dość głośny, buczacy dźwięk, spod maski na zewnątrz też go słuchać. Po wyłączeniu nawiewu lub małych obrotach dmuchawy jest cicho. Ktoś miał podobny problem i ma jakiś trop? hej. Dołączę się do tematu, gdyż od wczoraj mam to samo, mam wrażenie że buczenie dochodzi od strony schowka pasażera, i najgłośniejsze jest w przedziale szybkości nawiewu 6 - 10, do 5 niesłyszalne, na maxa 12 też buczenie ustaje. Generalnie jestem przed wymianą filtra kabinowego, bo minął już rok, choć i tak nie wiem czy to ma cokolwiek wspólnego. Wymieniałem filtr kabinowy i jednak miało to coś wspólnego, buczenie ustało, tyle tego było że zaburzało właściwy przepływ powietrza.......
Rekomendowane odpowiedzi