BEX4 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam do tej pory używałem dodo juice prime i wosk colinitte jedno i drugie sie skończyło i pomyślałem o zmianie lakier czarna perła .Chodzi mi głownie o wosk który jest bardzo atrakcyjny w stosunku jakość do ceny
cabanmat Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Panowie podepnę się. Auto (czarny metalik) często myję pod domem. Używam jakiegoś szamponu samochodowego z woskiem. Zawsze muszę coś wetrzeć w lakier bo auto jest całe w zaciekach (strasznie to widać na ciemnych kolorach) Od kilku lat mam tanie mleczko polerskie (15zł), może zamiast tego mleczka używać jakiegoś łatwo nakładającego się wosku ???
Stich Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 masz twarda wodena to kupuje sie quick detailer zamiast wcierania mleczka
BEX4 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 nie raz właśnie ten niby wosk z szamponu pozostawia zacieki smugi soft/pete jest lepszym woskiem od colinitte?? i dość łatwym i bezproblemowym w obróbce?
Stich Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 soft/pete jest lepszym woskiem od colinitte?? i dość łatwym i bezproblemowym w obróbce? czy lepszy? nie wiem Chciałes coś innegosofty poza fusso sa bezproblemowaepetey's 53 to poezja
jacek70 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja polecam collinite 476s . Jest super a cena podobna.
Rekomendowane odpowiedzi