Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zużycie elemetnów plastikowych, wytarcia a przebieg samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najważniejsze, że Tobie pasuje. Bezawaryjności i do zobaczenia na drogach.

Opublikowano

wazne ,ze tobie sie podoba,oby ci sluzylo jak najdluzej :)

bedziesz wymienial jakies elemety wnetrza,celuj z b7,sa trwalsze jakosciowo..

Edytowane przez Piotrek81

Opublikowano

Co do przycisków i ich wytarcia ;-) to mojej Żonie wystarczyło 5000km, kremami i paznokaciami załatwiła dobrze wyglądający klimatronik ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety w przypadku tych aut nie ma zwiazku pomiędzy stanem plastyków a przebiegiem. Nie ma co wierzyć w mity o wielkiej jakości skoro wnętrze wykonane jest z tandetnego plastyku, pokrytego nie żadną farbka, ale czymś w rodzaju nieco przyschnietej plasteliny. Wystarczy raz nieopatrznie dotknąć paznokciem i zdrapane.

Opublikowano

Jeli jest ktoś zainteresowany to mogę wrzucić kilka zdjęć zużycia mojej b6 która ma obecnie 330000 km . auto jeździ po Włoszech gdzie latem temperatura przekracza 35 stopni a zimą schodzi sporo poniżej 0. Wnętrze jest w kiepskim stanie i dopiero będę sie brał za wymiane elementów

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeli jest ktoś zainteresowany to mogę wrzucić kilka zdjęć zużycia mojej b6 która ma obecnie 330000 km . auto jeździ po Włoszech gdzie latem temperatura przekracza 35 stopni a zimą schodzi sporo poniżej 0. Wnętrze jest w kiepskim stanie i dopiero będę sie brał za wymiane elementów

Witam! Wybrałeś bardzo fajne auto z silnikiem o już dopracowanej konstrukcji ,nieskomplikowanej budowie.Sinik (tłok-cylinder) ,jak wszystkie z grupy VAG nie jest spasowany ciasno,i może brać nawet 0,5 L oleju 10w40 na 1000 km,ale to nie problem.Ten silnik,nie jest drogi w utrzymaniu,i każdy mechanik go zna,w razie jakichś pytań,i nie będzie gdybania.Silnik słaby? To bzdura,a bierze się stąd,że u nas jest mało tych aut,a dlatego,że są tam w Niemczech np, dobre,i o wystarczającej dynamice.Dokup sobie koniecznie auto mapę,żebyś się zbytnio nie rozpędzał,bo nie sztuka jest "grzać "stówą,tam gdzie trzeba zwolnić,a tak jest niemal co krok."Lać benzynę i jeździć" ! Mam takie samo auto,i tylko środkowy tłumik już bym chętnie wymienił na nowy,ale trudno dostać.Teraz już wiesz,dlaczego tak mało jest materiału na forum o tym silniku 1,6 ALZ. Nie psuje się po prostu.