staff01 Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Cześć, Panowie mam takie zasadnicze pytanie odnośnie lamp w temacie. Znalazłem zwykłe i chromowane. Nasuwa się pytanie które będą lepszym wyborem czy to kwestia gustu? Ten chrom nie odpada z czasem itd? Patrzyłem w podwieszonym temacie, ale nie doszukałem się odpowiedzi. Pozdrawiam
Gwerty Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 rozumiem ze chodzi ci o zamienniki w wersji czarnej i chromowanej. jak stoi woda w lampie to chrom schodzi zarówno z ori valeo jak i zamienników depo, tyc. jak jest sucho to z chromami nic się nie dzieje.
staff01 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 Zapomniałem dodać, że o zamienniki z depo mi chodzi. Jak te chromowane prezentują się na żywo? Według mnie trochę pod wieś to podchodzi bo jak chrom to tylko jako ozdoba do okien, relingów i zegarów. Zwykłe mają swój "klimat", że tak to nazwę
Gwerty Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 ale zwykłe lampy w b5 ori valeo były tylko chromowane wiec chromowane są bardziej zbliżone do ori. ale kto co woli jednemu podobają się czarne innemu chromowane.
ayew Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 A jak jest z jakoścą tych lamp depo? Lepej kupić używki i regenerować czy nowe depo? Co dłużej wytrzyma i lepiej świeci?
staff01 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 te lampy z pierwszego zdjęcia to nie będą jakieś podróbki tych co są pod nimi? Różnica w cenie wychodzi ponad 20zł
miklaas Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 posiadam lampy depo, i srednio jestem z nich zadowolony Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
staff01 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Byłbym mega zadowlony jakby miał tu ksenon 8k, a nie 4k Przez hidy parują klosze i musze teraz dekileki zostawiać otwarte, żeby były czyste.. Ogólnie efekt wizualny oceniam na 5
sebidi Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Byłbym mega zadowlony jakby miał tu ksenon 8k, a nie 4k Przez hidy parują klosze i musze teraz dekileki zostawiać otwarte, żeby były czyste.. Ogólnie efekt wizualny oceniam na 5 8k to fiolet a nie normalne światło w deszczu kompletny mrokWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
miklaas Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 u mnie parują nawet na nightbreakerach
michcio28810 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 mi też właśnie parują.a mam ori valeo.jaki może być powód?
daro87 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 z ciekawości kiedyś założyłem 8k !!! i zaraz tego samego dnia wróciłem do 4300k śmierć na drodze w deszczowe dni !!! a taki akurat był! oprócz fajnego koloru 0 widoczności !!!
miklaas Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Taka prawda.. im bardziej niebieskawy kolor tym gorsza widocznośc..........
staff01 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Klosze są nieszczelne i przez to parują, przykład? W domu jak okna mamy nieszczelne zbiera się na nich para. W kloszach samochodowych działa to na podobnej zasadzie.
miklaas Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Klosze są nieszczelne i przez to parują, przykład? W domu jak okna mamy nieszczelne zbiera się na nich para. W kloszach samochodowych działa to na podobnej zasadzie. Jak mogą być nieszczelne klosze w całkiem nowych lampach>>>??? fakt te lampy to totalna porażka ale powinno być dobrze
staff01 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 Kumpel miał tak samo nowe, ale ringi i też mu parowały. Za tą cenę nie ma narzekać
miklaas Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 niee no ,zawsze to lepsze niż stare 18 letnie zaśniedziałe lampiory....
Fenrir Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zależy jak na to spojrzeć. Ori to jednak ori, używki kupisz za 2 stówki, klosze można wypolerować a soczewki w razie czego nie tak dużym kosztem wymienić i na pewno będą świecić lepiej niż Depo albo co gorsza ringi. Ja bym nie dał 500zł albo i więcej za żadne zamienniki.
Rekomendowane odpowiedzi