House Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Słuchajcie, mam siedzenia z audi b7, kanapa siedzenia wszystko identyczne jak w moim aucie. Zszedłem do auta, żeby kuknąć na kostki i tu moje zdziwienie, są inne !!! Czy ktoś ma jakiś pomysł? Dodam, że mam w swoich fotelach pakiet światło natomiast nie mam czarnej kostki w podłodze i w siedzeniu natomiast w tych nowych czarna kostka..... jest. Piny wyglądają na identyczne więc pewnie to kwestia przepięcia ale dlaczego te kostki są inne ?Ma ktoś jakiś pomysł? Moje kostki wyglądają tak w b6 A w nowych fotelach tak : Żadna zagadka, sam sobie odpowiadam i dla potomnych, siedzenia są z a6 c6
jacek70 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Nie do końca . Żółta kostka to poduszka fotela. Zielona to regulacja lędźwi. Czerwona to oświetlenie i grzanie. Czarna prawdopodobnie pełna elektryka.
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zielona to regulacja lędźwi. Czerwona to oświetlenie i grzanie. Czarna prawdopodobnie pełna elektryka. eeee tam tu masz opisane do czego jest kazda wtyka http://a4-klub.pl/index.php?/topic/28002-wymiana-foteli-a4-b6-b7-elektryka-ledzwie-air-bag-od-a-do-z/#entry354216
House Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Zielona to grzanie, czerwona to elektryka plus oświetlenie, czarna to czujnik niezapiętych pasów żółta to airbag do czego one są to akurat wiem chodziło mi o kształt kostek:D Edytowane 20 Lutego 2016 przez House
Rekomendowane odpowiedzi