lopez00073 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Cześć, mam dylemat, czy ktoś z was naprawial sterownik? Chodzi mi o naprawe w serwisie, na oku mam serwis ElektroBip(daja gwarancje i jest opcja wzmocnienia). Czy gra warta zachodu czy odpuścić i zamieniać na manual? Troche szkoda mi wymieniać bo skrzynia mechanicznie okej, oraz wygoda toczenia sie. Ale jak w gre by wchodziło kupno sterownika to już mniej kolorowo i przychylał bym się opcji manual. Silnik BFB 1.8t 163km. Pomóżcie Panowie ! Wyslane z mojego P8 przy užyciu Tapatalka
Adioss Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Mam sterownik bez błędów. Pisz PW. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
lopez00073 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Ale ja nie chce sterownika, mam swoj, jesli sie nie da go zregenerowac to wtedy manual Wyslane z mojego P8 przy užyciu Tapatalka
Adioss Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Wszystko zależy od ceny regeneracji ale prędzej czy później się Multi sp***doli Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
lopez00073 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Mi chodzi o to czy ktos go naprawiał(sterownik) i czy jest to zabieg na chociaz 3 lata spokoju, jesli tak to luz. Mechanicznie skrzynia dziala bez zarzutów, poprzedni właściciel dbał jak należy. Wyslane z mojego P8 przy užyciu Tapatalka
Banan Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Naprawiaj i tak cię wyjdzie mniej niż swap na manual. Mi robił Bart-s z forum - raz naprawione połączenie już się nie przerwie. Edytowane 2 Marca 2016 przez Banan
Rekomendowane odpowiedzi