Pekus12 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam. Mam u siebie w a4 b5 1.8t do wymiany pompę wsp. magla i układ wspomagnia do wypłukania, Pompa już idzie z AEB pytanie czy maglownica z a6 c5 podejdzie bo taką akurat mam. Prawdopodobnie pochodzi od 2.7bit.
Pekus12 Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 A czym się różni dlaczego nie pasuje? A z jakiejś innj c5 podchodzi czy nie? Dlaczego są wystawione jako że pasuje do paska b5 a4 b5 i a6c5
misiek95 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Dlaczego są wystawione jako że pasuje do paska b5 a4 b5 i a6c5 A ile masz a4 b5 s line w ogłoszeniach? audi c5 jest szersze od passata i a4 b5.
Pekus12 Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 od kiedy a4 b5 wychodziły w s-linie? chyba fabryka ich nie wypuszczała. były tylko dodatki typu s-line. oświećcie mnie jeśli się mylę. No ok wiem że szersza te kilka centów jest ale kupując jabłka czzyt, drążki kierownicze i końcówki do a6 a do a4 są takie same
misiek95 Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 od kiedy a4 b5 wychodziły w s-linie? chyba fabryka ich nie wypuszczała. no właśnie nie wychodziły... Kolego no nie chce mi sie tego tłumaczyć. magle nie pasują zamiennie i tyle. jak chcesz to wywalaj swój i połóż je koło siebie i sprawdź
mantix Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Kolego no nie chce mi sie tego tłumaczyć. magle nie pasują zamiennie i tyle. jak chcesz to wywalaj swój i połóż je koło siebie i sprawdź Kolego czy jesteś tego pewien na 100%? Mnie się wydaje, że racji nie masz
Rekomendowane odpowiedzi