SuperMan22 Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Audi A4 B6 1.9 TDi Informacje techniczne: Rok produkcji: 2003Skrzynia biegów: Automatyczna MultitronicMoc: 131 KM (96 kW) Silnik: AWX 1.9 TDINapęd: FWDWyposażenie :Kolor : CzarnY-Centralny zamek-Elek. i podgrzewane lusterka-ESP-ABS-Duże radio +Nawigacja -El.Szyby 2x-2 strefowa klimatyzacja-Pakiet chrom-FIS-Podgrzewane fotele-Fabryczny autoalarm-Zmieniarka CD w schowku-Lodówka w schowku -6 x poduszka powietrzna-Wspomaganie kierownicy-Immobiliser-Podłokietnik przód,Tył-Nagłośnienie 8 głośników + subwoofer Edytowane 24 Lutego 2016 przez SuperMan22
SuperMan22 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Audi A4 B6 1.9 TDi Informacje techniczne: Rok produkcji: 2003 Skrzynia biegów: Automatyczna Multitronic Moc: 131 KM (96 kW) Silnik: AWX 1.9 TDI Napęd: FWD Wyposażenie : Kolor : CzarnY -Centralny zamek -Elek. i podgrzewane lusterka -ESP -ABS -Duże radio +Nawigacja -El.Szyby 2x -2 strefowa klimatyzacja -Pakiet chrom -FIS -Podgrzewane fotele -Fabryczny autoalarm -Zmieniarka CD w schowku -Lodówka w schowku -6 x poduszka powietrzna -Wspomaganie kierownicy -Immobiliser -Podłokietnik przód,Tył -Nagłośnienie 8 głośników + subwoofer
SuperMan22 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam Postanowiłem coś pomodzić w mojej B6 Może mieli byście jakieś propozycję co mogę w niej porobić by fajnie wyglądała ?
pezet202 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zapraszam do mnie, może znajdziesz jakieś inspiracje
SuperMan22 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 Panowie jakie ET felgi 19 do B6
Adasko19 Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam [emoji4] Postanowiłem coś pomodzić w mojej B6 [emoji4] Może mieli byście jakieś propozycję co mogę w niej porobić by fajnie wyglądała ? Coś pomodzić? Chyba standardowo pełny S Line lub eSs [emoji6] RNS-E, fajna kierownica, 320 i 288, coś z mocą i oczywiście BiXenon [emoji6] uzyskasz wtedy mega zmiany [emoji3]Możesz jeszcze dorzucić parę detali typu blendy z c6, kolorowy licznik, itd. Możesz zajrzeć do mojego tematu i porownasz wygląd serii i S Line [emoji6] cały pakiet mam dołożony [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi