Michuck Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam, pech chciał, że zbyt mocno pociągnełem za klamkę i wyrwałem ją - to znaczy, sam uchwyt (patrz zdjęcie niżej) Jaki klej polecace, aby to skleić? Wiadomo, zima za pasem trzeba dobrze przymocować do auta, aby nie odleciało.
HiRide Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 skoro nie wiem jakim cudem wyrwales dobra klamke to sklejona wyrwiesz samym spojrzeniem.Kup nowa to moze posluzy jak stara.
Michuck Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 To znaczy, nie wyrwałem całej klamki, tylko można powiedzieć że tę osłonę, Można spokojnie przykleić - tylko jakim klejem, aby nie odpała? Nie, kupowanie nowej nie wchodzi w grę.
Dibo Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 To jest element którego się często używa, no i musi być wytrzymała. Także nie wiem czy tak łatwo to skleisz. Jak już chcesz kleić to poszukaj jakiegoś dobrego kleju dwuskładnikowego. Lepiej będzie jednak jak kupisz nową.
soolek Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zapodaj jakiś dwuskładnikowy polimerowy. Tylko pomyśl najpierw czym to dobrze ścisnąć, aby parę godzin potrzymało - wtedy powinno trzymać lepiej niż ori :>
Nosfer Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 skoro nie wiem jakim cudem wyrwales dobra klamke to sklejona wyrwiesz samym spojrzeniem.Kup nowa to moze posluzy jak stara. Podjedź do jakiegoś Leroy Merlin czy czegos takiego, idz na dział klei, zapytaj sprzedawcę o klej dwuskładnikowy (chyba rzeczywiście będzie najlepszy), który jest przeznaczony do używania "na zewnątrz" + wytrzymały + "najlepiej sprężysty" A do ściśnięcia dokup sobie takie "łapy" coś jak spinacze do prania tylko z szeroką gumową "gębą" ... I spróbuj.. Jak nie takim to innym A jak znajdziesz taki "złoty/super klej" klej to podaj tutaj jego nazwę - dla potomnych
Michuck Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 Dziękuję koledzy, jutro rano jadę do sklepu i będę walczył. Pozdrawiam!
iwadrian Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Najlepszy do połączeń elastycznych jest klej do szyb samochodowych.Zmatuj klejone powieszchnie przed sklejeniem papierkiem ściernym,dociśnij na kilka godzin a po wszystkim żadna siła tego nie oderwie
Rekomendowane odpowiedzi