Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Przepiękny " pancake " :hi: Też kiedyś myślałem o hydro ..ale jak zobaczyłem najtańsze zestawy " ShowTime- Hydraulics " to sie poskładałem ...ale cały czas w planach ..tylko tych dalekich fajna fura ile cie kosztowało to zawieszenie ?? Dobre pytanie Pamiętasz Piotrek jak gadaliśmy kiedyś na FW o takim gadżecie .. mówiłeś , że to tylko na imprezy i zloty
Wąski Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 jak dla mnie najładniejsza na forum
style Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 vario-tech widzę, że nie poznajesz kolegi. Miło zobaczyć fotkę twojej alfy. Ładnie kiedyś latała, stare czasy... Na gwincie jeździłem w zeszłym roku ale na moim ustawieniu mogłem jeździć tylko po wybranych drogach, dlatego w tym roku air. raggaman u mnie nie ma hydrauliki tylko pneumatyka. Z tego co wiem to hydro jest sporo droższa i raczej nie polecana do takich aut jak nasze audi. Ja moją mam z Anglii, przy dużo lepszym kursie. Komplet wychodzi ok 1200 funtów. Do tego montaż. Cena nie jest mała jednak porównując ją do innych firm, takich jak G.A.S. czy HPS wypada dużo lepiej. Tam zestawy najprostsze zaczynają się od 2500e w górę. Jednak są już firmy polskie, które się tym zajmują. Wąski. jak widzisz, nie założyłem listewek w tym roku, poczekają na wiosnę.
Iverson Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Style wreszcie , ja tam nic nie mówię bo mi słów brakuje hyhy , do zobaczenia na spocie
rzeźnik. Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 super tylko wolałbym jednak ten rant wypolerowany , gratki
HiRide Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 super tylko wolałbym jednak ten rant wypolerowany , gratki racja,z rantem wypolerowanym o niebo lepiej wyglada bo teraz to wygladaja jakby byly nie myte od dluzszego czasu
freon Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaniemówiłem To się nazywa 'modyfikacja' pełną gębą!
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 super tylko wolałbym jednak ten rant wypolerowany , gratki racja,z rantem wypolerowanym o niebo lepiej wyglada bo teraz to wygladaja jakby byly nie myte od dluzszego czasu O nie ..te sa idealne Całość jest taka monochromatyczna ..piękna :kox:
lowavant Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 FUCKING GANGSTA NOOO POCHWAL SIE SRODKIEM
skovroon Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 KOZAK po całości fajnie wygląda ten zielonkawy Mauer na jednej z fotek
variocustoms Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 style, hmm, wiesz jak jest, świat mały a ludzi dużo, za tamtych czasów miałem full znajomków, jak bym zobaczył twarz to pewnie bym poznał, Alfa jak Alfa latała jak głupia. Jak się spotkamy to powspominamy dobre czasy czym wtedy jeździłeś ??? czasami bardziej po samochodach kojarzę [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 13:43_________________________________________________Granatowe A3 1,8T, hihi chyba dobrze kojarzę ale po obejrzeniu fimu Maciej Kukieła chyba też należy do STYLE Poznań ?? Post Dali i te klimaty hihi
style Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 boberek akurat nie miałem na myśli Hansa tylko znajomych z poznania. Ich mogę polecić bo wiem jak robią i montują takie zestawy a Hansa nie znam. lowavant jak będą fotki to wrzucę vario-tech dobrze kojarzysz muszę wpaść z Maciejem na spota to powspominamy stare czasy. Razem z Mackiem jesteśmy w stylepoznan od początku. Nie długo wrzucimy tez jego A4 na forum, jak będzie trochę więcej czasu.
variocustoms Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 style, pozdrów Maciejka, miło będzie się spotkać, jaką A4 ma Maciej?? ostatni raz widziałem go w Borze Siemka
Kowal Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 No panie, kox furmanka. Czarnulka, takie lubię. Gratulacje.
style Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 vario-tech pozdrowię choć pewnie sam przeczyta ten post i zobaczy pozdrowienia. Maciej ma teraz czarne A4 B7 Avant, jest też na filmie ze zlotu.
variocustoms Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 style, chcesz powiedzieć, że to czarne na glebie w S-line z amerykańskimi zderzakami? Oh, my GOD
Rekomendowane odpowiedzi