maciek1993 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Cześć. Pompka o jakim numerze powinna być w audi a4 b5 1996 1.8 Adr, bez alarmu? Teraz mam 4AO862257A. Otwieranie drzwi działa, ale brak oświetlenia wnętrza. Działa tylko podświetlenie schowka i bagażnika. Nie wiem czy poprzedni właściciel zamontował taką jaka powinna być. Wolę się upewnić, ponieważ jak kupiłem auto to panel klimatronika też miałem o złych numerach i nie działał.
prezesik18 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Podświetleniem schowka i bagażnika nie steruje pompka. Ja u siebie mam: 4A0 862 257K Więcej na temat różnic w pompkach masz tu: http://www.digakom.de/katalog.php?TYP_SORT=A&KAT_SORT=A4 A temat oświetlenia wnętrza w a4 b5 to jest temat rzeka - może to być wina pompki, wina mikrostyków, wina instalacji a nawet wina lampki w podsufitce. Napisz coś więcej o tym oświetleniu. Będziemy wtedy kombinować.
ravv90 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Ja się może podepnę, od jakiegoś czasu nawalał mi central, raz otwierał drzwi ale nie zamykał, raz zamykał ale otwierać trzeba było z klucza, aktualnie w ogóle nie reaguje (muszę dmuchać w rurkę żeby wlew zamknąć). Zauważyłem ostatnio, że oświetlenie kabiny nie działa kiedy central nie działa (tj światło nie włącza się automatycznie po otwarciu drzwi, bo jak się ręcznie włączy to działa), a kiedy wsiądę do środka i czasem coś "zaskoczy" i światełko samo się zapali, to i central zaczynał działać. Czy problemu zatem szukać w wirniku pompki czy na stykach?
Rekomendowane odpowiedzi