smigly6 Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam. Mam małe pytanie nie dawno zauważyłem małą dziurkę obok włącznika świateł we wnętrz samochodu na podsufitce. rozkręciłem przełącznik i znalazłem tam mikrofon. I właśnie nie wiem do czego on służy wydaje mi sie ze może do zestawu głośno mówiącego ale nie wiem jak go włączyć szukałem dodatkowego głośnika ale nigdzie do nie ma.Czy ktoś może wie jak go uruchomić?? Może muszę kupić sobie jakieś rado z taką opcja pytam sie bo jeszcze sie nie spotkałem z taką rzeczą.
audi.wielun Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 To jest czujnik od klimy,a nie mikrofon Jak możesz daj zdjęcie,bo u mnie jest trochę inaczej, mam szyberdach i klima tronic
fantastic Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak masz RNS z ( bluetooth ) to tam wlasnie jest mikrofon zestawu glosnomowiacego
WiesiekM Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jeśli masz w aucie zestaw głośnomówiący (bluetooth, lub uchwyt do telefonu), to nie musisz jakoś extra włączać mikrofonu. Podłączasz telefon i to wsio.
Rekomendowane odpowiedzi