SajanMocy Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Posiadam audi a4 1.8T quattro 150 KM. Dziś po południu podchodze do auta chciałem zobaczyć stan oleju wyciagam bagnet i jest takie dziwne cos w oleju. Otwieram korek wlewu oleju i jest to samo. Na bagdecie było mniej male ilosciu. Zdjecia korka ponizej. co to moze byc? Zdjecie: http://www.directupload.net/file/d/4283/7nxhhfle_jpg.htm
Aby13 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 uszczelka glowicy w najgorszym wypadku .w najlepszym zly olej i krotkie trasy
delph34i Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 o ile nie ubyło ze zbiorniczka płynu to w zimie może się wytrącać taka maź na korku
SajanMocy Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 a to te autko nie lubi krótkich tras? czy czo? Dlaczego sie tak robi?
mirek31071977 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Tak jak wyżej.Miałem B5 i jeździłem krótkie odcinki raczej.To samo co tam masz zawsze w okresie jesienno- zimowym.Jak się ociepliło albo zaczęło więcej jeździć to maż znikała
Rekomendowane odpowiedzi