mocarz18 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam. Mam problem z Audi a4b5. Mianowicie odpala i gaśnie i tak do 3-4 razy dopiero za 5 załapie. Raz odpali normalnie a raz tak jak opisałem. Nie znalazłem nigdzie nic na ten temat powiecie mi może gdzie szukać problemu? Czyżby filtr paliwa?
mocarz18 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Nie, dodam ,że świece wymieniane niedawno .
lukasz51237 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Skąd wiesz, że to nie immobiliser? Twój przypadek idealnie pasuje do szwankującego immo.
Koralgol Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Jezeli masz kontrolkę immo (taki kluczyk) to przy jego błędzie, będzie się świeciła. Najlepiej podpiąć się pod kompa wtedy powinna się wyjaśnić sprawa.
Aby13 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 97 rok ma kontrolke to powinno byc widac ... chyba ze masz zegary jakies inne lub wywalona kontrolke ...zerknalbym jeszcze do plytki przekaznika elektrozaworu pompy .. jak nie dasz rady to moge pomoc ....bo widze ze niedaleko mieszkasz ...
mocarz18 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 powiem Ci po wymianie filtra jak to będzie wygladało. Jak bedzie dalej źle to sie zgłosze 97 rok ma kontrolke to powinno byc widac ... chyba ze masz zegary jakies inne lub wywalona kontrolke ...zerknalbym jeszcze do plytki przekaznika elektrozaworu pompy .. jak nie dasz rady to moge pomoc ....bo widze ze niedaleko mieszkasz ... świeci sie gdy przekrece kuczyk żołta kontorolka z samochodem ale po zapaleniu gaśnie....
Rekomendowane odpowiedzi