malucki2i3 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam wszystkich.. mam pytanie .. jak hamuje na suchej nawierzchni to nic sie nie dzieje depne na maxa hamuje ok. A na śniegu faluje mi dzwignia hamulca pod nogą .. nie wiem dlaczego tak jest .. prosze o rade..
bobusiek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Może ABS ci się włącza wtedy pedał hamulca drży i słychać takie warczenie
malucki2i3 Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 to jest mój pierwszy samochód z ABS .. az sie wystraszyłem bo było to dziwne zachowanie dzwigni..
bobusiek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Taki urok tego urządzenia są samochody w których chodzi to delikatnie a są takie ze noga boli od tych wibracji
musti Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Nie ma się czym martwić.Widać chociarz,że sprawnie ABS Ci działa
Korzeń Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zahamuj na suchym asfalcie na maxa. sprawdzisz czy dobrze dziala i na suchym
Rekomendowane odpowiedzi