grippen Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Panowie czy taka felga będzie dobra do mojego http://moto.allegro.pl/item484187281_k707_mb_16_5x112_audi_a4_a6_vw_nowe_aluminiowe.html i jakie opony do niej mam kupić na lato może ktoś pomoże bo nie wiem jaki rozmiar będzie najlepszy i jakiej firmy
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Kolego ..fela podejdzie ...ale to jest taki szajs , że szkoda kaski *.. lepiej zainwestować w oryginały jakieś *wiem bo mam repliki i wiem jak wyglądała po paru dniach ..
grippen Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 właśnie poszukuje bo i tak muszę oponki wstawić nowe na lato więc już chyba 16 pójdą a ten wzór mi się podoba tylko bardziej tak jak mówisz ori ale nie mogę z najść
slaweq Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Felga pewnie podejdzie, wyglada dośc ładnie, cene ma atrakcyjną..., ale ja bym tego nie kupował na nasze drogi
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Felga pewnie podejdzie, wyglada dośc ładnie, cene ma atrakcyjną..., ale ja bym tego nie kupował na nasze drogi Powiem , że te moje repliki sa proste ..wszystko jest ok..tylko lakier na tych felgach i twardośc stopu dają wiele do życzenia
Dibo Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Plastelina Poszukaj czegoś lepszego bo jak tą kupisz to co jakiś czas będziesz musiał prostować.
Rekomendowane odpowiedzi