Joziek79 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Witam. W moim nowym nabytku, przy ustawieniu włącznika świateł na pozycji "0" zapalają się one samoczynnie po zmroku po przekreceniu stacyjki. Myślę że w przyszłości może to wpływać na xenon ( przy uruchamianiu przygasa, potem znowu świeci). Jest opcja żeby na pozycji "0" światła zostały wyłączone nawet w nocy? Proszę o porady
liquid8p Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 U mnie w pozycji [0] palą się światła dzienne i tylko one, dopiero po przestawieniu na AUTO w nocy zapalają się xenoeny. Myślę ze VCDS można ustawić tak żeby na [0] nic się nie paliło. A może masz włączony system skandynawski świateł, po włączeniu silnika od razu się zapalają światła mijania, miałem tak zrobione w a-trójce, ale wyłączyłem to VCDS-em.
Joziek79 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 U mnie w pozycji [0] palą się światła dzienne i tylko one, dopiero po przestawieniu na AUTO w nocy zapalają się xenoeny. Myślę ze VCDS można ustawić tak żeby na [0] nic się nie paliło. A może masz włączony system skandynawski świateł, po włączeniu silnika od razu się zapalają światła mijania, miałem tak zrobione w a-trójce, ale wyłączyłem to VCDS-em.Już rozkminiłem że jest dołożony czujnik zmierzchu, odłącze go raczej
Rekomendowane odpowiedzi