sycuu Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Witam. Mam problem z moją audiczką, konkretnie z wyświetlaczem. Problem z nim rozpoczął się być może już dawno, bo od dawna mam problem z wskazówką od poziomu paliwa, tzn kiedy odpalam pokazuje mi pełny bak praktycznie, a po przejechaniu jakichś tam 20km już przez ten czas opada do mniej więcej tego poziomu co powinna. Piszę mniej więcej bo rezerwę pokazuję mi dopiero jak już praktycznie na oparach jadę, ale nauczyłem się z tym żyć. Mechanik sprawdzał dawno temu pływak coś tam go poprawiał i stwierdził że jest z nim już okay wszystko. Teraz od wczoraj zaczęły dziać się inne różne dziwne rzeczy, a mianowicie jak przekręcę w pozycję w stacyjce kluczykiem kiedy kontrolki się zapalają to własnie nie palą się te na środku, gdzie rezerwa i inne, a podczas jazdy w tym samym czasie zapala mi się kontrolka od ciśnienia oleju (olej zmieniany 2 tysie temu na castrola i nigdy problemów takich nie miałem) i opadają całkowicie wskazówki od poziomu paliwa i temp. . Licznik posiadam ten najzwyklejszy przedliftowy z zegarkiem. Pytanie następujące - czy kończy on powoli swojego żywota?
lukasz51237 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Musiałbyś zrobić test wskaźników vagiem. Możliwe, że się kończy, albo jakieś zwarcie.
sycuu Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 mam kabel kkl w jakim programie ten test zrobie i co z niego uzyskam?
Rekomendowane odpowiedzi