BzyQ03 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Witam... Tak jak w temacie... Co sadzicie o klockach i tarczach hamulcowych WERTTEILE?
majkel_majki Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Śmieci, które sprzedaje jedna z sieci hurtowni, nie warto zawracać sobie tym głowy. Kupiłem raz takie tarcze przednie, poleciały po awaryjnym hamowaniu na autostradzie, na drugi komplet z wymiany gwarancyjnej chuchałem i dmuchałem, ale też poleciał po kilku tysiącach kilometrów. Edytowane 17 Marca 2016 przez majkel_majki
BzyQ03 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Śmieci, które sprzedaje jedna z sieci hurtowni, nie warto zawracać sobie tym głowy. Kupiłem raz takie tarcze przednie, poleciały po awaryjnym hamowaniu na autostradzie, na drugi komplet z wymiany gwarancyjnej chuchałem i dmuchałem, ale też poleciał po kilku tysiącach kilometrów. Dzieki za odpowiedz... na szczescie oddalem juz je wczoraj... A zestaw kosztowal mnie 540 zł za tyl i przod z klockami... jednym slowem wyruchali mnie tez cenowo...
Rekomendowane odpowiedzi