black4 Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Nie chciałeś pomarańczowych plastików wywalić ? Pozdrawiam ? 1
Bartucha1988 Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Opublikowano 24 Listopada 2019 19 godzin temu, black4 napisał: Nie chciałeś pomarańczowych plastików wywalić ? Pozdrawiam ? Chce obrysowki w kierunkach Ale nie przez kodowanie włączane z kabiny 1
Kubuś1910 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Napisałem wiadomość prywatna z paroma pytaniami o montaż soczewek jakbyś miał chwile i mógł odpisać byłbym bardzo zadowolony ☺️ Swoją droga super projekt!
Mordeliuss Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 W dniu 24.11.2019 o 12:44, Bartucha1988 napisał: Chce obrysowki w kierunkach Ale nie przez kodowanie włączane z kabiny Robiłem u siebie kiedyś w B5 taki obrys włączany z kabiny. I z tego co widziałem auto u nowego właściciela to nadal jeździ i nic sie nie spaliło :D Kolego jak tam sprawa z graniem u Ciebie? Ruszyłeś coś z tematem? Co będzie brzęczało? 1
Bartucha1988 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2020 W dniu 18.12.2019 o 13:46, Mordeliuss napisał: Robiłem u siebie kiedyś w B5 taki obrys włączany z kabiny. I z tego co widziałem auto u nowego właściciela to nadal jeździ i nic sie nie spaliło Kolego jak tam sprawa z graniem u Ciebie? Ruszyłeś coś z tematem? Co będzie brzęczało? Narazie gra zestaw lanzar Max. Wzmacniacz kondensator i 2 x bass reszta glosnikow seria. Wszystko ładnie pyka. Radio wysterowane na -3 basu żeby ori głośniki nie musiały się męczyć. A soobwofer pod zabudowe leży w garażu. Zapowiada sie że dopiero w czerwcu będę mógł do niego wrocic
Mordeliuss Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 13 godzin temu, Bartucha1988 napisał: Narazie gra zestaw lanzar Max. Wzmacniacz kondensator i 2 x bass reszta glosnikow seria. Wszystko ładnie pyka. Radio wysterowane na -3 basu żeby ori głośniki nie musiały się męczyć. A soobwofer pod zabudowe leży w garażu. Zapowiada sie że dopiero w czerwcu będę mógł do niego wrocic Z doświadczenia wiem że nie ma sensu instalowa kondensatora 1-5F bo nic nie daje. U siebie mam troche RMS a nie zauważyłem żądnych spadków napięcia :)
Bartucha1988 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2021 wkoncu chwila czasu i kolejne postępy. Czarne dekory i soczewki zamontowane na auto
Rekomendowane odpowiedzi