cinekss Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Witam! koeldzy mam takie pytanie powiedzcie mi bo sciagłem deske rozdzielczą i mam kabel obciety nie ma nigdzie 2 czesci ? czy on ma byc podłaczony gdzie podsylam zdjecie to jest wtyczka od klimatroinika Edytowane 22 Marca 2016 przez cinekss
soulmaster3m Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Byłoby super jakbyś napisał ilo pinowa jest kostka i jakiego koloru oraz z którego piny wychodzi kabel.
cinekss Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 kolego jedynie wieczorem podyslam lepsze zdjecie
soulmaster3m Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Rozumiem,że to z czerwonej wychodzi. To jest brązowy czy brązowy z żółtym paskiem.
cinekss Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Kolego brązowo zolty tak z czerwonej wychodzi kostki
soulmaster3m Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Szkoda, że nie wiesz z którego pinu wychodzi bo kostki klimatronika są a raczej nie są zbyt ładnie opisane w schematach. Jest jeden opis, ale tylko poszczególnych pinów. Ale czerwona to kostka B, 20 pinowa. No nic, jeszcze poszukam bo i w kolorach może być różnica.
cinekss Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 kolego podejde dzis jeszcze do garazu zobaczyć który to pin jest ale schemat super dzieki
Rekomendowane odpowiedzi