robert16zgas Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Robie podświetlanie dekorów,podłączone wszystko pod el szyby przód i mam problem, 1. Gdy świecą przednie dekory i podłącze tylny przednie przygasają, dlaczego ? 2. Jest róznica pod które przewody sie podepne bo po lewej stronie jest z 6 przewodów a po prawej 3 3. Przez dzień rozładował mi akumulator ? Zwarcie ? Czy kiepski akumulator tylko zbiek okolicznosci
Marcin6 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Ad. 1 a jak je podłączyłeś? równolegle czy szeregowo?
robert16zgas Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Mam tylko 2 el szyby i przednie dekory oraz tylne podlaczyłem pod podświetlanie guzików,i byl za duże obciążenie i przednie podłączyłem pod podświetlenie kratek a tył został pod el szyby
LukeCabrio Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Dzięki Będę robił to u siebie i zbieram know-how
M@rcin Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 podłącze się pod temat. Podpowie ktoś jak uzyskać efekt wygaśnięcia dekoru na brzegach?
Rekomendowane odpowiedzi