Angella Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Po kilkuletniej obecności na forum klubu A3, przyszedł czas na zmiany. Jak do tej pory przewinęły się przez moje ręce Audiczki: 8L i 8P. Teraz przyszedł czas na coś większego. Nie będę ukrywać Zamysłu kupna A4 nie było wcale. Jednak trafiła się dobra sztuka w atrakcyjnej cenie.... I tak oto, tydzień temu,stałam się właścicielką czarnuli. Nie wiem jak długo Czarna ze mną pozostanie, dlatego nie będę tutaj pisać, że planuję Bóg wie jakie mody. Jednak znając swoje podejście do motoryzacji, wiem, że takowe się pojawią ( właściwie drobne- już pojawiły ) Tak czy inaczej, liczę na Wasze wsparcie, pomoc, porady Oczywiście jak znajdziecie jakieś błędy w opisie itp to od razu mnie poprawiajcie i informujcie Audi A4 B7 Avant rok 2006, 2.0TDI BPW o mocy 140KM. Wyposażenie podstawowe;) Nie będę się tutaj bardzo rozpisywać, wszystko widoczne na niżej załączonych zdjęciach;D Więcej opisów będzie, podczas pojawiania się modów:D Zaraz po zakupie samochodu, został zrobiony chip na 170KM. Zakupiłam również felgi RS4 '18 plus letnie oponki. Mam nadzieję, że już w niedługim czasie pojawią się na samochodzie. Z racji, że robię sporo tras, wolę nie ryzykować zarzucenia ich już na autko; chociaż "ból" jest Ok tyle mojej gadaniny. Witam jeszcze raz serdecznie i zapraszam do śledzenia tematu. Pozdrawiam cieplutko i dziękuję za wszelkie komentarze, wskazówki Edytowane 31 Marca 2016 przez Angella
pyra111 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) aj tam taka audiczka dziadkowa od Sztefana Aluski rzucaj i to szybciutko Edytowane 25 Marca 2016 przez pyra111
fajgi Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 zgrabna JA też z forum A3 się tu " przeprowadziłem" heh : )
Angella Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 zgrabna JA też z forum A3 się tu " przeprowadziłem" heh : ) Pójdzie w dół i już złapie smaczek;) Ooo no to witam kolegę
akjam Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Jest co robić niżej, Stołki, kiera Mu-Fu i od razu będzie lepiej Przede wszystkim bezawaryjności!
Angella Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 Jest co robić niżej, Stołki, kiera Mu-Fu i od razu będzie lepiej Przede wszystkim bezawaryjności! Dziękuje;) Baza pod mody jest dobra, więc i one pewnie powoli będą się pojawiać
shakal Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Jakbym widział moją byłą zaraz po zakupie Gratulacje ładnej A4 Powodzenia w modyfikacjach i najważniejsze - bezawaryjnej eksploatacji
Angella Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 Mozna zamknąć temat. Czarnulka szybko znalazła nowego właściciela
Rekomendowane odpowiedzi