matinput Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam mam problem ze sprzęgłem zaczyna powoli ślizgać,z pół roku temu zwiększyłem moc przez cziptuning i pasowłoby założyć mocniejsze może ktoś doradzić na jakie? jakiej marki?.[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 20:36_________________________________________________jest to audi a4 2000r. 1.8T 150KM
loco87 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 standardowe sahsa i mniej bajeruj sprzeglem spod swiatel
wesz82 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Jakbym już zwiększył moc to sprzęgło dałbym do roboty Radzikowskiemu
lukaszr Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 standardowe sahsa i mniej bajeruj sprzeglem spod swiatel Po 1 SACHS, a po drugie lepiej wsadzić LUK'a - Sachs ostatnio strasznie nie trzyma jakości i robią kiepskie sprzęgła.
loco87 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Jestes papuga od luka ? To raczej nie ma odbicia w rzeczywistosci....Sachs jest lepszy
Dev Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Jestes papuga od luka ? To raczej nie ma odbicia w rzeczywistosci....Sachs jest lepszy był.....
lukaszr Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Jestes papuga od luka ? To raczej nie ma odbicia w rzeczywistosci....Sachs jest lepszy Nie mam nic wspólnego z LUKiem, więc daruj sobie tego typu uwagi - za to mam trochę znajomych w tej branży, którzy mają pewne informacje. Ciekawe tylko czemu w pudełkach SACHSA można znaleźć regenerowane rzeczy.
adams78 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Po 1 SACHS, a po drugie lepiej wsadzić LUK'a - Sachs ostatnio strasznie nie trzyma jakości i robią kiepskie sprzęgła. Po 3. jedno i drugie to shit, biorąc pod uwagę ofertę Radzikowskiego. Po co nowy temat? Tu wszystko jest: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_jakie_sprzeglo_do_quattrodocelowo_180km-t53896.0.html
loco87 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 wlasnie jest na odwrót To luk robi regeneraty. Sachs w 90% daje sprzęgła na pierwszy montaż. Sa to calkowicie nowe zestawy. Odsetek zwrotów jest duzo niższy niżeli luka (zbyt szybko wycierająca sie tarcza i pękająca obudowa czegoś tam ...nie pamietam już) Nie wiem skąd masz takie info....Może koledzy robią w luku ?
lukaszr Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Po 3. jedno i drugie to shit, biorąc pod uwagę ofertę Radzikowskiego. A co to ma wspólnego ? Radzikowski regeneruje sprzęgła, a nie wszystko da się zregenerować. Druga sprawa, to wolę kupić nowe - jakbym miał nie wiadomo ile KM to i tak pewnie kupiłbym nowe i dał Radzikowskiemu. Nie wiem skąd masz takie info....Może koledzy robią w luku ? A może Ty masz kiepskie informacje. A koledzy pracują zarówno w Inter Cars jak i innych hurtowniach oraz u dystrybutorów i nie jest to LUK więc daj sobie już na luz z tymi tekstami. Temat zamykam, bo mija się z celem.
Rekomendowane odpowiedzi