Faraday Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Witam odma zaczęła pluć olejem. Wyczytałem że można założyć nowy typ pokrywy zaworów z ulepszonym separatorem ale nie mogę znalzc nowej pokrywy. Czy ktoś zna numer pokrywy zaworów z ulepszonym separatorem dla silnika AHU 90 KM Wysłane z mojego LG-F320K przy użyciu Tapatalka
OLIVER Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) hmmmm ciekawe rzeczy tu wypisujesz typ pokrywy zaworów z ulepszonym separatorem Patrzyłem w etce więc pokrywa zaworów to jest to pokrywa rozrzadu według etki i numer w roczniku 1995 jest taki sam co w roczniku 99 czy 2000 (028 103 469 E ) i dotyczy to silników AFF, AHH, AHU,AFN,AVG, Więc o jaką Tobie chodzi ??? Moze chodzi Ci o odme z seperatorem gzie była montowana nie we wszystkich silnikach.... Edytowane 28 Marca 2016 przez OLIVER
Faraday Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 Tutaj w wątku jest to poruszane ale z passerati , wymieniają pokrywy na nowy typ. Silniki te same to i u nas może przejdzie http://forum.vw-passat.pl/threads/114520-TDI-PD-Modyfikacja-fabrycznego-separatora-oleju-w-pokrywie-zawor%F3w-odma Wysłane z mojego LG-F320K przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi