mikipiekarz Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Witam, chciałbym oddać do "uszczelnienia" zaparowane tylne lampy a4 b6 avant - czy jest ktoś na ŚLĄSKU(KATOWICE _ SOSNOWIEC) kto mógłby się tym zając, nie chcę grzebać przy tym samemu, wolę żeby to zrobił ktoś profesjonalnie.
COXymoX Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 nic z tym nie zrobisz TTTM i tyle. Ja ze swoimi walczyłem dwa sezony. Lampy szczelne, uszczelka też trzyma i jest szczelna a lampy (głównie wsteczny) na słońcu parują i tyle Olałem bo już nie mam siły do tego
tygrysek83 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Widziałem ze to ogólny problem z tymi lampami.... "Kiedyś ktoś" podpowiedział mi, żeby spróbować zrobić dwie małe dziurki gdzieś na dole lampy. Miałoby to działanie jakby wentylacji. Jeśli nie można wyeliminować przyczyny parowania, to może pomóc jej odparować (czyli jakiś przeciag wewnątrz zrobic). Testował ktoś takie rozwiązanie?
BF10 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Uszczelnienie jednak chyba nic nie da, znajomy to przerabiał, chwile było okej, po jakimś czasie znowu parkowała. Nie ma chyba na to sposobu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi